Ups! Ce i-au găsit polițiștii la controlul corporal

Femeia din fotografie e o hoață dovedită.

Polițiștii au găsit asupra ei, după ce a fost condusă la secție, telefonul mobil pe care îl furase câteva minute mai devreme.

Femeia pe nume B.V. s-a făcut de rușine nu doar pe sine, ci și comuna Buda din jud. Buzău – unde am aflat că locuiește.

„La sediul Poliției Locale Rm. Sărat s-a prezentat o persoană care a reclamat faptul că i-a fost sustras telefonul mobil în timp ce se afla în incinta unui magazin din zona centrală. În urma vizualizării camerelor de supraveghere și a activității specifice s-a identificat persoana suspectă în zona Pieței Centrale. E vorba de numita B.V. în vârstă de 52 de ani din localitatea Buda, jud. Buzău. Suspecta a fost condusă la sediul Poliției Locale R. Sărat, iar la controlul corporal și al bagajelor a fost găsit telefonul mobil sustras, marca Samsung S 6 Edge. Ulterior, femeia a fost predată către Politia Municipiului Rm.Sărat – în vederea continuării cercetărilor” – comunicat Poliția Locală Rm. Sărat

Cazul a fost intens popularizat pe facebook. Cetățenii s-au plâns în număr mare faptul că Poliția Locală Rm. Sărat i-a blurat chipul.

„Trebuia să-i fi lăsat fața să o vadă toată lumea. Abia când ar fi ajuns să fie blamată pe stradă de oameni ar fi realizat ce a făcut și s-ar fi potolit. Legea asta cu protecția datelor personale este o mare prostie în astfel de cazuri”, au reclamat oamenii.

Dincolo de acest aspect, lucrătorii Poliției Locale Rm. Sărat care au instrumentat acest caz merită felicitări.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Ups! Ce i-au găsit polițiștii la controlul corporal

 • Au gasit problema romaniei, o femeie ce a luat un telefon lasat nesupravegheat… aia era problema romaniei cea mai mare, nu infractorii pericolosi ce taie si omoara oameni… de aia nu se leaga, ii protejeaza si vor sa fie ca ei.
  Ce scarba imi provoaca oamenii astia care incearca haituirea unor persoane ce au facut nimic in timp ce pe infractorii cu adevarat periculosi ii ridica in slavi, ii protejeaza si vor sa fie ca ei. Aceiasi oameni care au impresia ca legile nu trebuie sa se aplice cand nu le convine lor. E ilegal sa publice politistii imagini cu suspecti, si daca ar fi facut-o acea individa ar fi luat in justitie bani frumosi despagubiri. Asa e in democratie, faptul ca te acuza cineva de ceva nu inseamna ca trebuie sa fii linsat si esti nevinovat pana la o hotarare definitiva si irevocabila si nu are nimeni dreptul sa te linseze nici dupa decizie. Daca nu va place democratia va puteti muta in arabia unde va taie capul si doar daca va uitati din greseala la femeia seicului ce detine orasul.

 • Tereacă, schimbă titlul! Conform legii, ăștia se numesc polițiști locali, nu polițiști. Sunt angajații primăriei. De asemenea, tot conform legii, aceștia erau obligați să sesizeze de îndată organul de cercetare penală competent atunci când au luat la cunoștință despre producerea acestei fapte penale și nu să facă ei investigații pe cont propriu. Nu au acest drept, este ilegal! Dar, pentru a părea altceva decât sunt, încalcă legea, de cele mai multe ori.
  Așa că, înainte de a mediatiza această „realizare”, trebuia să verifici dacă s-a făcut cu respectarea legii. Dacă pentru a prinde o persoană care a încălcat legea se încalcă legea atunci nu mai vorbim despre democrație, ci de cu totul altceva, de tristă amintire…
  Te rog să publici comentariul. Mersi!

 • ‘anonimule’ care postezi la 13.25 ori esti ruda cu nemernica (ul) asta,ori esti din aceeasi tagma a hotilor. Aici nu e vorba de ‘haituire’, ‘hartuire’ sau ‘ilegalitate’ in a publica poza unei TIGANCI (!? ???!) care probabil ca ia si ajutor social si fura bunurile altei persoane. Eu,as vrea sa ii vad chipul ei. Hotii, banditii, infractoriii nu pot si nu trebuie sa beneficieze de nici un drept.

 • @Viespea buzoiană este vorba despre dreptul la propria imagine, chiar dacă este vorba despre o infractoare. Facem parte din UE, iar regulile privind protecția datelor cu caracter personal sunt clare.
  Pentru fapta sa riscă dosar penal care se poate soluționa cu clasare dacă intervine împăcarea părților, cu renunțarea la urmărirea penală dacă nu are cazier judiciar și prejudiciul a fost recuperat integral sau cu trimiterea în judecată dacă are cazier judiciar, caz în care va primi o pedeapsă cu suspendare.

  P.S. Și eu îmi doresc ca pozele cu infractorii prinși să fie afișate în media, dar nu se poate. Doar cele ale celor care sunt urmăriți pot fi date publicității.

 • Rog un articol despre oamenii străzii, care dorm în zona Bisericii Greci, str. Ion Baiesu și str. Napoca. Polițiștii nu ii observa, ca 24/24 de ore, prezintă un pericol social pentru copiii noștri, prin simplul comportament… INJURII, AMENINTARI, TIPETE, MAȘINI ZGÂRIATE, EXCREMENTE, pe aleea dinspre str Napoca și intrarea în biserica. În cazul în care se va intampla ceva grav și mult nu mai este pana atunci, răspunsul autorităților va fi… făptuitorii nu au avut discernamant… Păcat, de orașul nostru și oamenii de bine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.