„Uraaa! Acum două minute a venit curentul”. Locatarii acestui bloc din Buzău au stat trei nopți la lumânare

Bucurie pentru locatarii unuia dintre blocurile de nefamiliști de la Integral situate în micul cartier aflat vizavi de Drăgaică.

„Acum două minute a venit curentul. Ne-am întors și noi la civilizație după trei nopți petrecute în beznă”, ne-a declarat unul dintre locatari.

Ce s-a întâmplat ? Locatarii au strâns 56 de milioane de lei vechi din totalul datoriilor și l-au înduplecat pe directorul Integral.

„Am zis să fiu om încă o dată cu ei. Și i-am mai păsuit o lună. Mi s-au plâns că durează vreo două-trei săptămâni până le ies actele ca să-și facă asociație. În plus,  locatarii au mai strâns vreo 50 de milioane din datoriile pe care le aveau. Știți câți aveau restanțe din totalul de 88 de camere ? 26! Deci, aproape o treime”, ne-a declarat Victor Vasilescu, directorul firmei Integral.

Citește și articolul: Toma a făcut azi anunțul. Iată când se va scoate maxi taxi din Buzău!

Problema blocului Integral este că locuințele au fost vândute către locatari, dar contractele la utilități sunt în continuare pe numele firmei.

Firma a anunțat că vrea să se retragă din ecuație și i-a somat pe locatari să-și achite datoriile și să-și facă propria asociație de proprietari cu care să încheie contracte cu furnizorii.

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! S-au tamponat doi taximetriști! „A intrat în mine intenționat!”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Uraaa! Acum două minute a venit curentul”. Locatarii acestui bloc din Buzău au stat trei nopți la lumânare

  • Deci 1 din 3 erau restantieri la plata utilitatilor de ani de zile.
    Sunt curios, aia 5000 lei stransi au venit de la restantieri sau au pus mana de la mana cei care erau la zi?
    Daca au pus aia care erau la zi au fost mari fraieri, mai bine se organizau sa fie contorizati individual si scapau de problema… asa cu asociatia tot teapa va fi. Toti cei din buzau regreta ca s-au bagat in prostia numita asociatie. O sa afle si ei ca e o mare teapa asta cu asociatia.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.