URGENȚĂ! Trei copii intoxicați cu otravă pentru șoareci

Conform unei informații de ultimă oră trei copii din Rm. Sărat se află în stare gravă după ce s-ar fi intoxicat cu otravă pentru șoareci.

La această oră copiii urmează a fi preluați de ambulanțe pentru a fi transportați de urgență la spital.

Cei trei copii sunt de etnie rromă. Părinții lor, din cartierul râmnicean Zidari, au observat starea de rău în care se aflau copiii și au sunat la 112.

Conform primelor informații aceștia ar fi înghițit „grâușor” – otravă pentru șoareci, fără a ști pericolul la care se expun.

Vom reveni cu mai multe informații.

UPDATE:

„Da, e vorba de trei copii cu vârste între 7 și 8 ani. Le-am acordat primul ajutor, li s-au făcut spălături stomacale, starea lor în acest moment e destul de bună. Unul e ceva mai rău, acuză vărsături. Acum copiii sunt pregătiți de personalul nostru pentru a fi transferați către spitalul pentru copii Gr. Alexandrescu din București. Acolo au posibilitatea de a li se face examen toxicologic pentru a se afla cu exactitate substanța ingerată și a se stabili tratamentul corespunzător”, ne-a declarat dr. Felicia Vasile, director medical al Spitalului Municipal din Rm. Sărat.  

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! Accident grav la Boboc. Trei victime. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „URGENȚĂ! Trei copii intoxicați cu otravă pentru șoareci

  • Asta e și una din cauzele lipsei noastre de cultură .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.