Urmărire ca-n filme. Ce au găsit jandarmii într-un troler din mașina abandonată. VIDEO

O mie de pachete de țigări! E captura de azi a unei patrule a Jandarmeriei Buzău. Întreaga scenă a părut desprinsă din filme.

Pe timpul executării unei misiuni de patrulare un echipaj de Jandarmerie a observat cum două persoane au încărcat în grabă un bagaj voluminos într-un autoturism în zona Peco Nord.

Jandarmii s-au sesizat și au pornit în urmărirea autoturismului, pe strada Transilvaniei. Fugarii au apăsat accelerația și au virat în viteză pe strada Stăvilarului, cu jandarmii după ei. La un moment dat, pasagerii au coborât în grabă și au luat-o la fugă, lăsând autoturismul cu portierele deschise.

Foto, acțiune Jandarmerie

Jandarmii au continuat urmărirea, iar după aproximativ două minute au reuşit să prindă şi să imobilizeze un bărbat, în vârstă de 43 de ani. Celălalt fugar a reușit să se refugieze într- un imobil.

În urma controlului autoturismului abandonat, în portbagaj au fost descoperite peste 1000 de pachete de țigarete vezi VIDEO mai jos.

Ulterior, în urma colaborării cu polițiștii, a fost stabilită şi identitatea celei de a doua persoane.
Fugarilor le-au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de contrabandă în urma deținerii și transportului a 23.000 de țigarete, cercetările urmând a fi continuate de IPJ sub supravegherea procurorului.

„L-au bătut!” vs „Nu e adevărat”

De notat că în timpul acțiunii jandarmilor pe străzile Stăvilarului și apoi Lăstunului, mai mulți localnici au reclamat că „Florin al lui Nicu” ar fi fost bătut.

Pe acest gang s-a efectuat acțiunea de prindere a fugarului

Varianta localnicilor e contrazisă de șeful Jandarmeriei Buzău, Virgi Cueru.

„E adevărat că a fost urmărit, dar nu a fost lovit. După ce a fost prins, a fost încătușat, condus la autospecială și de aici la sediu”, susține Virgil Cueru, comandantul Jandarmeriei Buzău.

Dacă varianta bătăii nu se susține, atunci patrula Jandarmeriei merită felicitată pentru perspicacitate, acțiunea fulger într-un mediu ostil și captura substanțială.

Cele o mie de pachete înșirate pe parchetul Jandarmeriei

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Urmărire ca-n filme. Ce au găsit jandarmii într-un troler din mașina abandonată. VIDEO

  • S-au gasit si pe cine sa alerge. Unul cu niste amarate de tigari. Asta nici nu ar trebui sa fie infractiune, dar foamea de bani a politicienilor si bugetarilor e mare.

  • A fost bătut, pus jos și luat la picioare cum poate declara asa ceva șeful jandarmeriei!??? A fost bătut în văzul atâtor oameni, după a fost transportat la spital și ținut sub observație!! Sa cheme martori care au văzut tot ce sa petrecut și după sa declare minciunile astea!! Filmarea a fost tăiată, când au fugit l-au prins și l-au luat la bătaie, dădeau cu picioarele pana l-au umplut de sânge!! Exista atâția martori!! Tara de rahat împreună cu politia româna și jandarmeria! Sa intervină acolo unde exista cazuri de crima și violuri! Sa salveze viețile oamenilor asta este datoria lor, nu sa ia un amarat cu câteva țigări care nu ar trebui sa fie ilegale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.