Urmărire ca-n filme, mașină de poliție avariată. S-a tras în mașină! Șoferul a fugit!

Scene desprinse din filme azi-noapte după ora 02.30 pe șoselele Buzăului.

Un autoturism Cielo care nu a oprit în mun. Buzău la semnalele polițiștilor a fost urmărită pe E85 prin Mărăcineni și Poșta Câlnău.

O autospecială de poliție care urmărea fugarul a fost tamponată de Cielo, după care agenții au procedat la tragerea de focuri de armă în plan vertical, dar și asupra mașinii!

Iată comunicatul remis presei de IPJ Buzău:

„Duminică dimineață, în jurul orei 02.30, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Buzău a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Prahova, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea, refuzând sa oprească. S-a procedat la urmărirea autoturismului, împreună cu alte două echipaje de poliție, în afara municipiului, pe raza comunelor Mărăcineni și Posta Calnau. În urmărire, conducătorul auto a acroșat o autospecială de poliție, moment în care s-au executat focuri de arma, în plan vertical și asupra auto. Autovehiculul s-a oprit, iar conducătorul auto a fugit. Au fost identificați trei ocupanți ai mașinii, care au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri. Din verificari, a rezultat că șoferul nu posedă permis de conducere și ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. În continuare sunt efectuate activități de căutare a acestuia. În urma evenimentului, nu au rezultat vătămări corporale, autoturismul implicat și o autospecială de poliție fiind avariate”.

Vom reveni!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  EXCLUSIV. A plonjat cu mașina în groapă. Vezi galerie foto CLICK AICI 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.