Urmărire cu împușcături și mașină de poliție avariată

Ultima oră.

Poliția Buzău a anunțat în urmă cu câteva minute că a fost prins autorul principal al cursei desprinse din filme – cu împușcături și mașină de poliție lovită în urmărire – din noaptea de sâmbătă spre duminică.

Reamintim că șoferul autoturismului Cielo nu a oprit la semnalele polițiștilor din Buzău – fiind în stare de ebrietate, după care a urmat o cursă nebună pe E85 prin Mărăcineni și Poșta Câlnău.

Polițiștii au tras asupra mașinii, au reușit s-o oprească, dar șoferul a fugit pe câmp și s-a ascuns.

După trei zile de căutări, azi a fost prin și încătușat (pentru 24 de ore cel puțin).

E vorba de un bărbat de 45 de ani din Blăjani

„În urma activităților specifice desfăsurate de polițiștii din Buzău, persoana bănuită de comiterea faptei de conducere fără permis, din noaptea de 13 ianuarie a.c., a fost depistată pe raza municipiului Buzău. În urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore” – comunicat IPJ Buzău

Duminică dimineață, după producerea incidentului, IPJ Buzău a informat:

„Duminică dimineață, în jurul orei 02.30, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Buzău a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Prahova, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea, refuzând sa oprească. S-a procedat la urmărirea autoturismului, împreună cu alte două echipaje de poliție, în afara municipiului, pe raza comunelor Mărăcineni și Posta Calnau. În urmărire, conducătorul auto a acroșat o autospecială de poliție, moment în care s-au executat focuri de arma, în plan vertical și asupra auto. Autovehiculul s-a oprit, iar conducătorul auto a fugit. Au fost identificați trei ocupanți ai mașinii, care au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri. Din verificari, a rezultat că șoferul nu posedă permis de conducere și ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. În continuare sunt efectuate activități de căutare a acestuia. În urma evenimentului, nu au rezultat vătămări corporale, autoturismul implicat și o autospecială de poliție fiind avariate”.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  S-a lăsat cu lacrimi. Ce s-a întâmplat CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.