Urmărit cinci kilometri de poliție. Iată ce făcuse anterior


Reușită a polițiștilor buzoieni fix la miezul nopții de vineri spre sâmbătă.

Bărbatul din imagine a fost prins în fapt și reținut pentru 24 de ore. 

Agenți ai Secţiei 3 poliţie rurală Berca au depistat un autoturism aflat în trafic pe raza localităţii Verneşti, despre care existau indicii că ar fi fost sustras cu doar câteva minute în urmă.

Poliţiştii au procedat la urmărirea autovehiculului în cauză pe o distanţă de aproximativ 5 km şi, după oprirea acestuia, la volan a fost depistat un bărbat în vârstă de 28 ani, din Sulina, care prezenta halenă alcoolică.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în jurul orei 23.45, profitând şi de neglijenţa persoanei vătămate, care a lăsat autovehiculul neasigurat, cel în cauză ar fi sustras autoturismul din localitatea Verneşti, unde se afla parcat pe marginea drumului judeţean 100H.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, fiind înregistrată o concentraţie alcoolică de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prejudiciul evaluat la aproximativ 5.000 de euro a fost recuperat şi predat persoanei vătămate, un bărbat de 31 de ani, din Verneşti.

Faţă de bănuit, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt în scop de folosinţă”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: „Ca să nu mai crape asfaltul”. Iată spre ce zonă își va axa Urbis asfaltările din Buzău. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Urmărit cinci kilometri de poliție. Iată ce făcuse anterior

  • Tot înainte domnu primar! De șobolani nu am dus lipsă niciodată. Aveți toată susținerea mea. SUCCES

  • Domnule primar daca firma care a început asfaltarile , nu-și respectă lucrările de ce nu reziliati contractul? Orcum firma ă cîștigat licitația pe bani asta pentru că n-ar e nici utilaje și nici oamenii deajuns la cîte străzi ă cîștigat pentru asfaltare , nu mai zic ca sint străzile lăsate de paragină adică începute și uitate , primăria închide ochii de 3 luni de zile , asa ca pe nimeni nu-i doare începînd de la primărie pînă la guvernanți aleargă doar după bani altceva nu-i interesează.Multe promisiuni și numai scuze pentru orice lucrare nexecutata, cu alte cuvinte mi-am schimbat părerea despre actuala conducere a primăriei, ați început să dați cu stîngul în dreptul

  • A vrut să mai scape și el de plictiseală .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.