Urmează a se decide direcția. Cum ar fi mai bine ?

Viceprimarul Ionuț Apostu a anunțat că la finalul lucrărilor de pe Bd. Unirii, strada Colonel Buzoianu va deveni cu SENS UNIC.

Ionuț Apostu: „E o stradă îngustă, mereu apar ambuteiaje, mai ales că pe aici circulă și autobuzul. Direcția în care se va circula n-am stabilit-o încă, se va analiza în Comisia de Disciplină Rutieră. E posibil să facem alternativ cu strada Patriei, stradă paralelă cu Col. Buzoianu”.

Ideea n-ar fi rea, numai că Patriei e mai scurtă decât Col. Buzoianu și nu ajunge la gară. Șoferii au nevoie și de un ocol pe str. Vulcan ca să ajungă măcar în Bd. 1 decembrie.

Timp, până a se lua o decizie bună (sau mai multe) mai e, Bd. Unirii urmând a fi gata cel mai probabil la toamnă.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Urmează a se decide direcția. Cum ar fi mai bine ?

  • O sa fie o nebunie, sa mergi 100 mt o sa fie necesar sa ocolesti tot orasul….

  • Bai neninca, ce le mai bubuie mintea la unii peste noapte!!!
    Scoateti rutele de autobuz create de doar cativa ani de pe Colonel Buzoianu si gata, fara sens unic! Liniile de autobuz ce aduc oamenii din afara orasului sa se opreasca la prima statie de la marginea orasului si respectivii calatori sa faca transbordarea in mijloacele de transport de pe liniile clasice existente de zeci de ani.
    Ati facut varza traficul in orasul asta dupa introducerea a „Tz” linii noi preorasenesti, ce trebuie sa ajunga fix in buricul targului, sau la gara!!
    ……… sa nu mai deschidem inca o data subiectul legat de nesimtirea si comportamentul abuziv din trafic al soferilor de la TransBuz!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.