Urmează CINCI săptămâni de vacanță! În loc de școală, distracție!

Bătaie de joc a șefilor statului la adresa învățământului, dar și a oamenilor care merg zi de zi la serviciu.

Copiii (de grădiniță) și elevii (cu excepția claselor VIII și XII) sunt trimiși de joia viitoare într-o vacanță forțată de cinci săptămâni (fără două zile). În aceste săptămâni, nu se vor face nici măcar ore on-line!

închizi la grămadă inclusiv școlile din sate și comune unde nu-i niciun caz de Covid e prostie pură!

Totul, doar pe baza unei presupuneri că dacă elevii nu vor veni la școală atunci se va reduce numărul infectărilor.

Apoi, să trimiți din nou în vacanță plătită (cinci săptămâni la rând!) sutele de mii (milionul ?) de angajați din școli, licee și grădinițe e și o bătaie de joc la adresa celor care muncesc pe brânci zi de zi, din care unii abia dacă-și permit o săptămână de vacanță pe an. Atenție, nu e vina personalului, ci a celor care au decis astfel.

Părinte către buzoienii.ro: „Nu înțeleg de ce nu se fac măcar cursuri on-line. Fiu-miu e clasa a șasea. Avea ocupație, nu stătea degeaba. Dimineață făcea orele on-line, apoi își făcea temele. Exerciții la mate, compuneri la română, referate, hărți… Acum o să stea degeaba toată ziua!”

Avantaj vor avea grădinițele și școlile private. Din pricina bătăii de joc din ultimul an de „la stat”, grădinițele și școlile private vor avea tot mai mulți clienți

Elevii de-a opta și de-a douăsprezecea vor avea vacanță între 2-9 aprilie și 29 aprilie – 9 mai. Între 12 aprilie – 29 aprilie vor avea cursuri on-line.

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.