Urmează două luni de chin pt. cei din Mărăcineni și Valea Slănicului

Veste proastă pentru cei din Mărăcineni și Valea Slănicului.

De azi au început lucrările pentru construirea noului pod „de la Mangă”

Traficul e deviat pe o bretea amenajată temporar prin curtea unor localnici, dar se va circula pe un singur sens! Din această cauză s-au amplasat semafoare.

Să vezi de luni coloane (uriașe!) de mașini pe ambele sensuri la orele de vârf.

Din fericire, există și o a doua variantă – drumul (paralel cu DJ203K) amenajat de Primăria Mărăcineni între sat și râul Buzău.

„Ne-am făcut din timp temele, drumul paralel a fost primenit zilele trecute, se poate circula foarte bine pe aici”, a anunțat primarul Dumitru Constantin.

Construirea unui pod nou la Mangă are și o parte bună. Noul pod va avea două benzi pe sens. Asta înseamnă – pe viitor – o îmbunătățire a fluenței traficului în zonă.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Urmează două luni de chin pt. cei din Mărăcineni și Valea Slănicului

  • Cea mai proasta lucrare executata in judetul Buzău în ultimi 30 ani, o bătaie de joc și o risipa de bani, lucrare făcută de mântuială, pe acest șantier lucrează numai cârpaci și Doreii, vai de mama lor dar și a noastră.
    Soseaua e praf, numai dâmburi, au lăsat în urmă lor lucrări făcute pe jumătate, vă anunț de acum va fi jale ăștia mai mult au stricat decât au reabilitat. Să vedeți ce poduri vor face ăștia, la prima apă mai mare se vor dărâmă, se vor degrada în câțiva ani. Nu știu cine este dirigintele de șantier dar asta ar trebui băgat la pușcărie dacă va semna recepția pentru jaful asta. Rușine Consiliul Județean Buzău rușine tuturor autorităților implicate.

  • La prima ploaie drumul paralel devine mlaștină. Deja zgura de asfalt întinsă acolo a dispărut și a rămas doar pământ și praf.

  • Dle Tereaca, poate va interesati si de inceperea lucrarilor la conducta de gaze, de 2 ani ne tot „ameninta” primaria ca incepe lucarile. Parca trebuiau sa inceapa la 1 martie 2021…

  • bine scris SE VEDE UN PRIMAR GOSPODAR..DE lucrare nu zic nimik……simbata era pustiuuuuuu..sau nu se lucreaza….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.