Urmează. Parc de Distracții în Piața Dacia!

Veste bună pentru copiii din Buzău. Cu începere de pe 1 iunie un Parc de Distracții se va deschide în Piața Dacia.

Primar C-tin Toma: „E cadoul nostru pe care-l facem copiilor din Buzău. Pe lângă evenimentele pregătite în Parcul Tineretului și Parcul Marghiloman. Parcul de Distracții din Piața Dacia va dura mai mult, probabil două trei săptămâni. Încercăm, în acest fel, să-i aducem și pe copii la normal, după toate restricțiile din ultimul an. Să se distreze, vine vacanța acum, iar din toamnă să revină la școală cu gândul la învățat”.

Copiii, părinții și bunicii din Buzău sunt invitați marți, de 1 iunie, și în Parcurile Tineretului și Marghiloman. Programul evenimentului poate fi consultat dând CLICK pe articolul de mai jos.

loading...

7 comentarii la „Urmează. Parc de Distracții în Piața Dacia!

  • Foarte frumos,dar ceva mici si bere pentru parinti,nu aveti?…De fapt ,cam tot Buzaul e un parc de distractii…

  • Nu era volantă piața aia Drăgaica? O redenumim în Piața Permanent Volantă „Nu e talcioc” și redenumim Piața Dacia în „Piața Volantă Dacia” ca să poată pune Primăria tagadaua. Subtil. Facem tot numai din redenumiri. Te și miri. Sistem japonez! Japonezii mai au tradiții, … unele cu privire la asumarea răspunderii pentru decizii neinspirate sau pentru perseverență în eroare.

  • Este vremea să fim din din nou vizibili. Am fost vizibili ca „cel mai sigur oraș”, acum au ajuns toți așa. Să ne facem din nou vizibili! Party! Surpriza!!!!! Drăgaica se muta in fața Primăriei! Intrarea liberă! Ce se fumează la Primărie?

  • Bună seara, domnule Primar!  Sunt un cetățean consternat al municipiului Buzău, care vine la dumneavoastră cu o nelămurire, intrebare: de ce dintre toate firmele din municipiu care dețin echipamente de agrement,  ati ales una singură,  fără a face o licitație,  pentru a-si desfasura activitatea in Piața Dacia,  începând cu data de 1 iunie? Oare nu cumva acest „eveniment” a fost ascuns?? Oare nu cumva ambele părți au avut de câștigat? Ați ales sa țineți Dragaica în Piața Dacia,  fără a se fi anunțat ceva înainte.  Au știut de aceste demersuri doar firma domnilor Prună.  Oare asta nu se numește descriminare? Suntem foarte multe firme în Buzău, care cotizează anual primariei taxele legale.  Ce facem noi, cei care vindeam mici,  bere, aveam o tărăbuta cu jucării,  vindeam gogosi , etc. la noi nu a fost pandemie?

  • Stim Aura, toti cei ca voi….respectati reguli sanitare, sunteti cu marfa toata pe acte si umpleati regulat bugetul local cu impozitele voastre.
    Dha….dhhhaaaaa…..

  • Aura poate ne-am saturat de voi ăștia cu tarabute si nu va mai dorim … cel puțin nu în Piața Daciei

  • In Crang nu mai aveau loc? Aduceti galagia si mizeria in centrul orasului!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.