Urmează să intre în reparații celălalt pod. De ce buzoienii nu trebuie să intre în panică

Au venit camioanele cu asfalt.

Din această dimineață a început asfaltarea podului de la Mărăcineni.

Redeschiderea podului e din ce în ce mai aproape.

„Astăzi se va turna primul strat de pe pod și rampa dinspre Buzău. Mâine se va așterne și stratul doi, de uzură, și se va face și rampa dinspre Mărăcineni. Mâine seară sperăm să fie gata asfaltat tot podul. După aceea, înainte de redeschiderea podului, rămâne de făcut o ultimă operație, ceva mai pretențioasă, de realizare a rosturilor de dilatație. Cel mai târziu la finalul lunii se va circula pe pod”, a anunțat dirigintele de șantier, Vasile Ionașcu, pentru buzoienii.ro. 

Sunt speranțe că redeschiderea podului se va face și mai devreme de 30 august.

Intră în reparație și podul dinspre Buzău înspre Rm. Sărat

Există însă și o veste oarecum îngrijorătoare. Trebuie reparat și celălalt pod, cel dinspre Buzău înspre Rm. Sărat. Avea oricum probleme la reazemele de susținere a căii de rulare și s-au agravat în cele trei luni în care a susținut întreg traficul.

„Șoferii nu trebuie să se îngrijoreze prea tare. Se va putea lucra pe o singură bandă de pe sensul Buzău către Rm. Sărat. Trebuie schimbate reazemele de la cele două culei și de la pila principală. Au 40 de ani, s-au uzat. Dar nu se va umbla la calea de rulare, iar lucrările nu vor fi de durată”, a precizat Ionașcu.

Reparațiile la podul Buzău – Rm. Sărat nu vor începe însă imediat. Nu s-a întocmit încă documentația și nici nu s-a lansat procedura de licitație.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Buzoienii care au porc în gospodărie stau cu frica-n sân. Pe câți km se omoară porcii preventiv ? CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Urmează să intre în reparații celălalt pod. De ce buzoienii nu trebuie să intre în panică

  • Cât sunt eu de optimist și nu credeam că podul de la Mărăcineni va fi gata luna asta .Toată considerația pentru muncitori ,dar și pentru cei care i-au îndrumat .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.