Urmează secții desființate, buget redus. Iată motivul

Deocamdată e doar o ipoteză pesimistă, dar cu șanse mari de a deveni realitate.

Vorbim de reducerea sensibilă a bugetului SCM Gloria Buzău – clubul Primăriei Buzău.

Motivul îl reprezintă diminuarea severă a bugetului municipalității, după ce guvernul a lăsat în sarcina primăriei plata salariilor însoțitorilor persoanelor cu handicap.

Ca peste tot, în situații de criză se taie în primul rând de la cultură, sport și divertisment.

„Da, probabil că vor fi secții desființate. Îmi pare rău, rezultatele au fost excelente, dar n-am ce face. Am refăcut calculele, ieșim cu 9 milioane de euro în minus față de anul trecut. Trebuie să reducem drastic cheltuielile la primărie. Deocamdată nu vă pot spune unde vom tăia de la sport, problema e în studiu”, a anunțat primarul.

La nivel de echipe SCM Gloria are deja formații în prima ligă la handbal fete și rugby, în timp ce secțiile de volei fete și băieți au șanse mari de a promova la rândul lor.

Echipa de fotbal e pe primul loc în liga III și trage la promovarea în liga a doua. De asemenea SCM Gloria s-a remarcat și prin atragerea celor mai buni doi sportivi ai județului, atleta Marina Baboi și tenismenul Ovidiu Ionescu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Ce frumos ar fi dacă… De ce n-ar putea și ei ? CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

7 comentarii la „Urmează secții desființate, buget redus. Iată motivul

 • Ajunge nene!! Alte modalități distractive nu sunt?? Veniți la mine, vă învăț!! Cât de puțin îi trebuie omului să fie fericit!!! Nu căutați fericirea deplină că nu există!!

 • Era evident ca s-a gresit la Gloria mergindu-se pe multe sectii; doar la CSM Buc. existau mai multe sectii; sectiile de rugby, fotbal,futsal sa gaseasca alte surse de finantare ; chestia cu cele 9 milioane mai putin e o gogorita doar pentru a justifica eroarea de anul trecut cu infiintarea prea multor sectii- la rugby si fotbal e nevoie de vreo 25 de jucatori de echipa; ar trebui ca si Cons. Jud. sa renunte la a sustine echipa de handbal folosind o parte din banii disponibilizati la sustinerea echipei de handbal feminin alaturi de Primarie

 • De ce ar trebui Consiliul Judetean Buzau(care din punctul meu de vedere a avut o strategie mult mai buna in ceea ce priveste sportul),sa vina sa repare erorile facute de clubul primariei (care s au intins mai mult decat le este plapuma cu o mie si una de sectii)si sa renunte la echipa de suflet a buzoienilor (pt ca aici,noi ca si spectatori ne putem vedea prietenii,rudele,copii,jucand handbal pt Buzau)?????
  Echipa de handbal masculin reprezinta din punctul nostru de vedere,al spectatorilor, mult mai bine Buzaul,decat cea de handbal feminin(la care nu vedem pe teren nicio buzoianca).
  Cred ca cele doua echipe reprezinta cu demninate si profesionalism Buzaul si sunt convinsa ca se vor gasi solutii pt ca ambele echipe sa isi duca la bun sfarsit indeplinirea obiectivelor,pt ca ne dorim si la anul sa avem handbal de calitate in Sala Sporturilor.

 • O mare prostie ! Nu intelegem in veci ca prin sport si prin atragerea tinerilor spre miscare facem de fapt o investitie in viitor. Oamenii care fac miscare constant sunt in mod clar mai sanatosi deci, mai putine subventii pentru combaterea diverselor maladii plus ca persoanele respective sunt active profesional mai multi ani.
  Nu…noi vrem sa ajungem la nivelul unor state unde nivelul supraponderalilor atinge 40% din totalul populatiei. Ei…si ghiciti ce efort bugetar se va face atunci….

 • Foarte bine, sa se desfiinteze… vor sa se distreze, sa se distreze pe bani privati, nu bani publici. Banii publici trebuie folositi pentru beneficii publice, nu pentru a umfla buzunarele unora care tin cu partidul.

 • Păi Toma era cu sportul. Face piste de biciclisti etc, si acum taie bani de la sport. Sa achite datoriile care le a facut …

 • Comentarii absurde …in loc sa fim mandri ca avem performanta si s-a incercat ceva , unii vin cu comentarii gen “ca distratia pe banii publici” sau nu stiu unde sa ne ducem sa ne invete nu stiu ce …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.