URMEAZĂ. Vezi AICI lista străzilor

Sunt 43 de străzi din orașul Buzău pe care vor avea loc în curând lucrări de schimbare a țevilor vechi de apă și canalizare.

Costul înlocuirii țevilor vechi și montării celor noi e de aproape 33 mil. € – fonduri europene.

Cinci asocieri de firme au depus oferte, Compania de Apă Buzău urmează să anunțe în curând câștigătorul (vezi AICI cele 5 oferte).

Pentru șoferi există o veste bună (după înlocuirea țevilor, în sfârșit, se dă undă verde pentru asfaltarea unora din cele mai proaste străzi din oraș) și una proastă (trafic îngreunat pe durata lucrărilor).

Vezi mai jos LISTA celor 43 de străzi + ce se face pe fiecare

Citește și:

loading...

5 comentarii la „URMEAZĂ. Vezi AICI lista străzilor

 • Sa speram ca nu fac lucrarile cum au facut pana acum.
  Adica incep si distrug in 43 de locuri si nu refac in niciunul… si amana chiar luni de zile pana se apuca sa refaca. Iar dupa ce termina de refacut, constatam ca e mai prost ca inainte, damburi peste damburi, guri de canale ba mai sus ba mai jos in care iti rupi masina, zone in care se strange apa ca in lac si stropesti pietonii si masinile din jur.
  Pana acum la lucrarile facute de primarie cred ca mai multi bani au cheltuit sa mute utilajele dintr-un loc in altul, unde nici nu le puneau la munca, cred ca le mutau doar pentru a bifa prezenta pe la niste controale.

  Răspunde
 • Pt compania de apa -special cu litere mici!
  Cum vine ,Dorobanti ,,de la intersectia cu Aleea Sporturilor pana la intersectia cu str Vladimir Maximilian????Unde -i una si unde-i alta?????
  Doi ,am mai spus-o ,pe str Luminii s-a inlocuit conducta de apa acum 4-5 ani!Iar ne batem joc de bani ,chiar daca sunt ai europenilor???

  Răspunde
 • Citez redactia „Pentru șoferi există o veste bună (după înlocuirea țevilor, în sfârșit, se dă undă verde pentru asfaltarea unora din cele mai proaste străzi din oraș)”
  Unda dintre cele mai „varza”, d.p.d.v. al suparafetei asfatice, este Independentei , tronsonul dintre Col.Buzoianu si 1 Decembrie 1918!
  Desi s-au facut numeroase sesizari catre primarie, iar onor Dl.Toma a raspuns inainte de alegerile din turul 2 ca „din toamna”, apoi „din primavara” si ulterior „in functie de indentificarea fondurilor necesare”, se pare ca deja este o promisiune uitata. In aceeasi stare sunt si trotuarele, iar teii sunt netoaletati (atentie, netoaletati si nu ridicat coronamentul cum au facut acum 2 ani) de ani de zile. Au foarte multe ramuri si craci uscate si nu de putine ori, ruperea acestora au avariat autovehiculele parcate in zona. Nu mai vorbim de prezenta aproape zilnica a zburatoarelor negre.
  Faceti un articol si pe acesta tema(cea promisinilor desarte facute de Dl.Toma,- se poate proba cu printscreenuri-) d-le Tereaca.
  „Chiar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul” – bine a mai zis-o Dan Badea din care citez.

  Răspunde
 • Domnule primar, nefiind posesoare de patalama covid, dacă nu trimiteți prin poștă țidula cu impozitul datorat nu voi putea plăti la timp. Îmi asum și penalizările ptr acest lucru.

  Răspunde
 • @ Buzoianca
  Din moment ce ati postat aici, inseamna ca aveti internet, deci si abilitatile necesare pentru a-l exploata. Va sugerez sa platiti impozitul online, pe site-ul Primariei Buzau. Functioneaza!…
  Nu sunt un sustinator al dlui Toma, reporterul de la buzoienii.ro va poate confirma. Insa va garantez ca site-ul primariei, care este o portavoce a dlui Toma, functioneaza. E drept, IT-istul de la primarie ar putea sa mai treaca din cand in cand pe la servici, sa vada daca serverele merg corect, pentru ca mai au si (multe) sincope, dar partea cu plata online merge. Va garantez ca dl Toma a facut tot ce a fost omeneste posibil ca sa va ia banii… chiar si online…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.