USR Buzău l-a pus ofițer de presă pe cel mai mare fan Dragnea de la Buzău!

Decizie în bătaie de joc față de simpatizanții USR din Buzău luată de conducerea organizației USR Buzău.

E de noaptea minții, dar ofițer de presă al USR Buzău a fost numit cel mai mare fan Dragnea de la Buzău. E vorba de Cătălin Avramescu, individ care îi facea tâmpiți, idioți și securiști pe românii care au ieșit în stradă împotriva lui Dragnea (la cele mai frumoase proteste din România din 90 încoace).

Acest individ, Cătălin Avramescu, când oamenii de bună credință din țara asta se dădeau cu capul de pereți din cauza „nebunului” de Dragnea (care voia să se instaureze dictator și să scoată România din UE) susținea fățiș PSDragnea, limbajul anti-UE și își bătea joc de protestatarii „rezist”. Oricine intră pe contul său de facebook găsește material suficient.

Ei bine, într-o bătaie de joc fără seamăn, Irinel Cârstea (șeful USR Buzău) îl numește pe Avramescu ofițer de presă al USR Buzău!

Dar, ce mari pretenții să ai și de la Irinel Cârstea, fan Băsescu și membru PMP în urmă cu câțiva ani. Un arivist politic care l-a ofertat fără nicio jenă lunile trecute, pentru a-l aduce în USR Buzău, și pe Gheorghe Vlase, omul lui Dan Voiculescu de la Buzău (!).

Irinele, vezi că Dragnea iese săptămâna viitoare de la pușcărie. Adu-l repede în partidul tău, să nu-l ia alții înaintea ta

Inserăm mai jos alte câteva postări dragi ale „dragnistului” Cătălin Avramescu (fan, de asemenea, Cumpănașu, Pleșoianu și Aurelian Pavelescu)- cel care se ocupă acum de comunicarea USR Buzău (!).

Citește și:

loading...

8 comentarii la „USR Buzău l-a pus ofițer de presă pe cel mai mare fan Dragnea de la Buzău!

 • Vaaai, Tereaca, ai descoperit ca politica-i o curva, fenomenal, nu ne vine sa credem, ne-ai deschis ochii tuturor. Alta intrebare!

  Răspunde
 • Normal ar fi ca Dragnea sa revina in fruntea PSD

  Răspunde
 • La Buzau, USR a fost infestat cu tot felul de lichele din randul „colaboratorilor” si turnatorilor la „ochiul si timpanul” si tot felul de ratati politici ce ar fi capabili sa-si vândă mamele și sotiile, doar sa le fie lor bine. Iar acest Irinel Carstea ,a devenit dintr-un catelus care se gudura si el la niscaiva firimituri si oscioare de vrabiuta, o biata potaie. Cat il priveste pe acest Catalin Avramescu, arata si el doar ceea ce poate ca „jurnalist” si „om” : un agramat, om fara coloana vertebrala, un ratat…Nu are nici un rost sa dati pic de atentie unui asemenea individ.

  Răspunde
 • Ce ciudățenie! Are și usereul un om normal la cap în rândurile sale.

  Răspunde
 • M-am lămurit și cu USR și Irinel de Buzău. Îmi pare rău că i-am votat.

  Răspunde
 • Ce ne miram? USR Buzau il are si pe Marin Hercule Ivascu, alt traseist si Vlăsist, care acum 2 saptamani cand a venit Șoșoaca in Piata Daciei, răcnea cot la cot cu ea si-si faceau selfie impreuna

  Răspunde
 • Pana la urma are perfecta dreptate …Dragnea era singurul care putea schimba ceva in tara asta de lichele, lingai si infractori la varful statului ….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.