Utilaj scăpat înspre râu. Ghici ce căuta acolo…

Un trailer pe care se afla o foreză a fost la un pas de a se răsturna de pe drum în albia unui pârău.

Incidentul s-a produs pe un drum forestier de pe raza comunei Bisoca.

Pentru ca trailerul (pe care se afla foreza) să fie repus pe drum s-a adus o macara de mare tonaj de la Buzău.

Blestem ?

Unii dintre localnici în descrierea incidentului folosesc și cuvântul „blestem”. De ce ? Pentru că foreza a fost adusă pentru a fora coloane care să întărească un drum forestier. Care drum forestier va fi folosit la transportarea buștenilor rezultați din copacii tăiați.

În triunghiul format între Bisoca (Buzău) – Nereju și Lepșa (Vrancea) și Comandău (Covasna) e cae mai frumoasă pădure din România .

UPDATE:

Trailerul a fost repus pe drum. De mâine, foreza poate fi pusă la treabă.

loading...

5 comentarii la „Utilaj scăpat înspre râu. Ghici ce căuta acolo…

  • Ghici ce se întâmpla cu utilajul, cu oamenii din echipa si in general cu toti cei ce tăiau pădurea intr o altă țară unde guvernul nu susține furtul, distrugerea arealelor forestiere, în general tot ce poate fi rau, bani sa iasa. Ce credeti ca le făcea Green Peace. La noi ecologiștii sunt hăituiți de jandarmi, polițiști, politicieni, primari și alte hautoritati ce sunt de partea ailaltă a legii. Adicătelea unde nu trebe. O sa ajungem sa respirăm aer curat cumpărat la punga importat din Nepal ….

  • Unde este Garda Forestieră? Unde este Garda de mediu? Unde sunt autoritățile, în general?

  • Pana una-alta, trailerul respectiv cara doar o foreza ca sa intareasca terasamentul drumului, nu ca sa care busteni furati.
    Daca va fi sa fie candva un incendiu de padure in acea zona, toata prostimea o sa urle ca n-a fost drum amenajat ptr masinile pompierilor si ca de-aia a ars bogatia verde a tzarii
    ……[Leo]

  • Drujba Schweighofer și guvernul ei nu sunt autorități ci jefuitori. Votanții lor să fie fericiți! Ei știu că vor ajunge în Iad și vor să se acomodeze cu pârjolul iadului încă de aici, fără copaci, fără izvoare, fără aer, fără natură vie.

  • Am fost acum 3 saptamani exact pe acel drum forestier care duce la cabana de la martinu si mai departe spre lopatari. eu m-am oprit la cabana si am admirat zona, apoi m-am intors in bisoca. Acest drum forestier este intr-un stadiu de “descompunere”din lipsa investitiei in el. exista si exploatari forestiere in zona,chiar foarte mari,insa am vazut si replantari in unele zone unde a fost raza padurea. eu cred ca daca drumul re va repara,padurea se va reintineri(taiere si replantare) o sa puteti vedea o zona minunata cu cascade si serpentine, aer curat si usor de respirat, animale salbatice si pasari rare. Eu am reusit sa vad o ursoaica cu 2 pui, o cascada splendida cu valtoare la baza si pasari care nu le-am vazut niciodata in aer liber. Sunt convins ca multi ar dori sa vada cate ceva din ce am vazut eu acolo, insa drumul este extrem de greu de accesat,fiind imposibil de practicat cu o masina normala,chiar si cu un SUV de oras… Asa ca hai sa nu mai tragem concluzii de genul, “repara drumul pentru a putea fura lemnul mai usor” , si sa vedem si posibilitatea de a iesi in natura cu orice tip de mijloc de transport! CREDETIMA CA NU DRUMUL ERA PROBLEMA PENTRU CEI CARE DORESC SA TRANSPORTE LEMN!!! EXISTA PEST 10 TAFURI IN ZONA CU CARE POT SCOATE LEMNUL PANA LA SOSEA FARA NICI O PROBLEMA CU DRUMUL!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.