Vă dați seama cum va fi săptămâna viitoare când încep școlile ?

Incredibil pentru unii, absolut previzibil pentru alții.

Podul de la Mangă a ajuns să blocheze podul de la Mărăcineni și E85.

Blocaj pe podul de la Mărăcineni pe sensul dinspre oraș

De ce se întâmplă asta ?

Pentru că e coloană de mașini de la podul de la Mangă, pe drumul județean, pe breteaua de sub pod, iar apoi până sus pe pod.

Vă dați seama cum va fi săptămâna viitoare când va începe școala ?

Poate unii vor zice că reporterul exagerează, dar podul de la Mangă poate bloca tot Bd. Unirii!

Cum ar fi ca de săptămâna viitoare și Strabag să înceapă lucrul pe Bd. Unirii chiar în zona Cartierului Orizont ?

Oricine realizează că ar fi o NEBUNIE! Poate n-ar fi rău ca domnul prefect Iordache, în ultimele lui ore la Casa Albă, să facă o ședință cu toți cei implicați, constructori și autorități locale, pentru a preveni NEBUNIA.

Nici podul de la Vadu Pașii nu-i încă gata pentru a prelua măcar traficul din acea zonă și a mai elibera puțin podul de la Mărăcineni

Ce se (mai) întâmplă la Mangă

Reporterul buzoienii.ro a trecut azi și pe acolo.

Momentan nu lucra nimeni. Erau vreo trei muncitori dar se uitau.

Totuși, față de zilele trecute, când nu s-a mai întâmplat nimic, pe drumul județean au apărut niște bolovani (vezi foto sus și jos).

Constructorul drumului (firma Oil Company din Slobozia) a descoperit (acum, după șase luni de la începerea construcției podului!) că pământul de sub drum (de o parte și de alta a podului) e umed.

Se suspicionează că în zonă ar fi o țeavă spartă (apă/canal). S-a stat așa câteva săptămâni pentru a se descoperi sursa și, eventual, o soluție.

Să ne rugăm!

Când ajung în zonă podului de la Mangă, șoferii și pasagerii, în loc să se enerveze, bine ar face să-și împreuneze mâinile și să să roage.

„Dă, doamne, inspirație și chef de lucru pentru mâna de muncitori amărâți trimiși la podul de la Mangă! Dă, Doamne, să se termine podul de la Mangă până începe școala că altfel… ne ia dracu’ ”.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Vă dați seama cum va fi săptămâna viitoare când încep școlile ?

 • Și cu toate astea, nimeni nu ia măsuri. Proștii stau la coadă, înghit praf și înjură în timp ce băieții deștepți visează la marea unire…

 • Lasa sa stea, poate asa invata sa nu mai fraudeze sistemul si sa nu isi mai inscrie prin frauda copilul la scolile de nomenclaturisti din oras (unde spera sa capete pile si relatii prin intermediu copilului) si apoi paralizeaza strazile din jurul scolilor.
  Doar nu om incepe noi acum sa plangem de grija unor fraudatori ca le e lor mai greu sa fraudeze. Au vrut frauda, uneori vine si cu consturi, nu doar beneficii.

 • Mulțumim firmelor aduse de PSD , mulțumim edililor PSD din Buzău și Mărăcineni, mulțumim domnului președinte al consiliului județean . Dacă nu unim cu Țintești ne vor face autostradă suspendată dinspre Mărăcineni.

 • E bine ca se face ceva…
  Doar sincronizarea cu scolile este proasta, dar nu ai cum altfel, din pacate.
  O sa treaca….

 • Aha! Deci, daca se face podul e realizarea lui Neagu, iar daca sunt cozi, prefectul ar trebui sa ia masuri! :)))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.