Vă deranjează și pe dvs. ? „Am lăsat geamul deschis și mi-au umplut casa!”

Un cititor buzoienii.ro ne-a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii cu o specie de insecte care îl deranjează. Fotografiile au fost însoțite de următorul comentariu:

„Sunt peste tot! Seamănă cu niște ploșnițe și miros foarte urât. Înțeleg că e anotimpul lor, dar e prima oară când sunt atât de mulți. Mă întreb, oare chiar nu se poate face nimic? Nu cred ca sunt singurul deranjat de ei și de mirosul lor. Personal mi-am luat măsuri, însă am fost depăsit, nu pot lăsa geamul deschis 5 minute să aerisesc că imediat mi s-a umplut casa. Ce vedeți în fotografii este ce am adunat de pe pervaz. Strâng la fel în fiecare zi. A fost ultima mea soluție sa trimit aceste fotografii, poate cineva va lua o masură!”

Cititorul a mai precizat că locuiește în cartierul Micro XIV, lângă Liceul Sportiv.

Citește și articolul: Buzoieni fericiți astăzi la mare! Au pus-o de-o surpriză!

Așteptăm comentarii avizate referitoare la această specie de insecte în caz că vreun entomolog citește acest articol.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „Vă deranjează și pe dvs. ? „Am lăsat geamul deschis și mi-au umplut casa!”

 • Da. Exact așa este și la mine pe balcon în Micro 3

 • Consecinta a ceea ce distrugem si eliminam din viata noastra in comun cu acest ecosistem.A inceput sa ne deranjeze orice face parte din ecosistem. Uitam ca existenta noastra face parte din acest lant si uitam sa convietuim impreuna. Distrugem constant lantul prin indepartarea unor specii de insecte ,animale. Nu vrem sa stim ca fiecare are rolul sau.

 • Vă semnalez și eu ,ceva asemănător cu cetățeanul de mai sus cu gândacii .Tot în micro 14 stau și eu și de când m-am mutat ,sunt încontinuu invadat de o armată de gândaci de bucătărie deși am apelat la toate firmele din oraș care se ocupă cu așa ceva ,am văruit în toată casa de două ori .Degeaba .Am și vecini care se plâng de așa ceva ,dar cred că situația pleacă de jos de la subsol ,acolo trebuie dat cu o substanță foarte puternică .Altfel ,o să ajungem să mâncăm vrând -nevrând mâncare chinezească .

 • Da si eu am pățit asa . Stau pe Bălcescu. Este o invazie de plosnite! Primăria ar trebui sa ia niste masuri.

 • Pingback:

 • Probabil din cauza substantelor date in subsoluri si parcuri, au ajuns aceste insecte sa se catere pe peretii blocurilor si sa intre in apartamente.Ca de altfel si furnicile in timpul verii. Intr-un alt articol se preciza ca sunt „”insecte de cereale inofensive””, asadar ar trebui sa fim multumiti ca nu ataca??? Multumim !!!!

 • Eu cred ca este invazie de gîndaci în BUZĂU.Eu stau pe str Viitorului si am gasit gîndaci în casă.vin de afara pe bloc

 • Si eu sunt in aceeasi situatie . Tot in micro 14 locuiesc .

 • Bă, dar voi nu aveți bani de o plasă la geam? Mi se pare normal să vă intre fel și fel de creaturi când lăsați geamul deschis, normal, dacă n-aveți plasă. Și cât despre problema gândacilor de bucătărie, trebuie efectuată dezinsecție în beciul blocului, și în apartamentele tuturor oamenilor, și cu puțin noroc scăpați de ei.

 • Buna ziua ! Mentionez ca aceeasi problema o am si eu cu acesti mici inamici enervanti…sunt din Bucuresti si da,si aici sunt aceste specii ba chiar invazie si chiar am plasă la geam si degeaba…ar fii bine sa scapam cumva de ei!!

 • Pingback:

 • acesti ”gandaci” sunt gargaritele de cereale si problema la ora actuala este peste tot! eu locuiesc in salonic si d-o luna de zile, ”ne certam” cu ele……….!!! cu venirea frigului, se vor face nevazute! rabdare………!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.