Va face contestație pentru a obține o notă mai mare

„E un copil problemă, va pica Bac-ul, o să vedeți”. Cam așa grăiau unii dintre susținătorii exmatriculării lui Andrei Voicu.

Dimpotrivă, va lua note bune la Bac. Se va demonstra astfel că e un elev peste medie și că tot tapajul făcut pe seama lui a fost o exagerare”, au apreciat susținătorii elevului.

Iată notele

9,55 – Istorie

8,75 – Psihologie

8 – Limba și Literatura Română

Rezultă o medie de 8,76. Deci, nu doar că a luat Bac-ul, dar a obținut o medie care poate fi apreciată drept bună.

Mamă elev: „Nu a făcut meditație la nicio materie. Andrei apreciază că la Română ar fi trebuit să fie notat mai bine și va face contestație. Vrea să acceadă la Facultatea de Psihologie la București”


Profesor Hasdeu: „Să știți că pentru standardul Hasdeului o medie sub 9 nu e considerată o medie bună. Atenție, 70,4% (212 elevi) dintre mediile de la Bacalaureat la Hasdeu sunt peste 09.00! Între 08.00 și 09.00 sunt 23,5% (71 de elevi) și doar 4,9 % între 07.00 și 08.00 (15 elevi). Sub 07.00 nu sunt medii”.

A rămas cu nota 2 la purtare

Așa cum buzoienii.ro a informat cu două săptămâni în urmă, Curtea de Apel Ploiești a decis ca nota la purtare de pe primul semestru din clasa a X-a să rămână 2.

Elevul a avut totuși noroc, a scăpat de exmatriculare și repetenție. Pe semestrul doi a primit nota 10 la purtare și a obținut astfel media 6 (salvatoare).

loading...

18 comentarii la „Va face contestație pentru a obține o notă mai mare

 • Daca vrea o nota mai mare la Romana, de ce nu deschide un dosar la Judecatoria Buzau? Are sanse mari ca sa i se anuleze si nota aceasta si sa primeasca o nota dupa cum doreste si apreciaza el.
  Banuiesc ca dupa atatea procese ptr nota de la Purtare, baiatul are acum o experientza foarte vasta cu justitzia buzoiana…….[Leo]

 • Lasati copilul in pace

 • Rusine Banu si Tepelus! Rusine sa va fie…………!
  Na,ma directorilor… Ca acest copil v-a aratat valoarea ,ma…
  A reusit s atermine Hasdeul si a luat Bacul cu nota mare… Na ,acu sa va vad…. Crapati de ciuda,, na!!!!! Rusine sa va fie ………….!
  Sau macar putina teama de Dzeu…. Ca vede tot ce faceti si il maniati…
  Dzeu nu doarme…. Macar asta ar trebui sa stiti.

 • Ptr “Leo ” dumneata,ai luat bacul ? Apropo,elevul are nota mai mare ca profesoara lui,cea cantacioasa !

 • Succes la psihologie ,merita , de fapt el nu a fost niciodata ”elev problema”, doar mama a fost si a ramas ”problema” ,el a demonstrat ca s-a desprins de influenta ei nefasta, rezultatele vorbesc pt el.

 • Felicitari,Andrei! Vreau sa stii ca da,copilul meu a luat bacul cu o medie mai mare,dar daca ar fi trecut prin ce ai trecut tu in perioada invatarii pt bac sunt sigura ca nu ar fi obtinut notele tale.De aceea ai tot respectul meu.Pt cel care comenteaza ca mama a fost ,,problema,, el ce ar fi facut ca parinte? Foarte mult am apreciat aceasta MAMA,cum a luptat pt copilul dansei.RESPECT d-na Voicu si ma inclin in fata dvs.Cand am vazut ,din presa,prin ce a trecut acest copil in perioada in care trebuia sa se axeze pe examen,nu am crezut ca vei reusi.Andrei s-ar parea ca esti si destept si puternic.Am aflat ca iti place sa citesti f mult si sper ca sa-ti creasca nota la limba romana.Copilului meu in urma cu trei ani i-a crescut nota cu un punct.FELICITARI!

 • Eu luai bacul acusica, mai bine de 1/2 secol in urma, cand liceul nu era obligatoriu, terminai liceul fara sa ai macar o singura absentza motivata sau nemotivata, i-ar bacul nu-l luau toate loazele. Ma rog, loazele nici nu mai apucau sa ajunga la bac dupa 1-2 ani de liceu……[Leo]

 • Rusine profesorului de la Hasdeu care vrea sa minimalizeze reusita acestui tanar.D-le profesor cati din cei 70% din cei care au luat peste 9 au facut meditatii? Cati din cei 70% in perioada de invatare au fost stresati de decizii nedrepte ale tribunalului? Nici acum nu vreti sa taceti? Tot trebuie sa fie ca voi?Andrei e un tanar inteligent.FARA MEDITATII ,cu stres psihic mare reuseste o medie fantastica,care cu siguranta va creste in urma contestatiei.Ceilalti 70% ca si copii mei au facut meditatii si au avut liniste in periada de invatare pt bac.

 • Pt ”proful de hasdeu” , ce ziceti de cei picati la bac?? Cu ei nu va mândriti?? Daca standardele liceului sunt asa de ridicate cum de nu au luat toti Bacul? Deh…trebuie sa ne lăudăm.

 • Înainte de a intra azi pe Buzoienii.ro, am intrat pe Adevărul. ro (care se ştie că-i cel mai citit cotidian la nivel NAŢIONAL). Şi surpriză, ce să vezi ? Chiar pe prima pagină, printre cele 3 ştiri principale, apare această ştire de la Buzău , despre minunatul nostru RĂZBOI CRÂNCEN care vizează acest băiat (de care unul m-am bucurat sincer , m-am şi aşteptat să ia note mari !) şi directorii / profesoara Haşdeului care au vrut să-l termine printr-un ABUZ DE-A DREPTUL MIZERABIL.

  Semn că acest scandal deja este ,,elodizat” total. De acest scandal ştiu acum şi bucureştenii, şi moldovenii, şi ardelenii, şi diasporezii, deci toată suflarea românească de pe faţa pământului, nu doar buzoienii.
  Semn că acest scandal încă se menţine în atenţia PRESEI CENTRALE. Că românilor din ţară şi din afară (nu doar celor din Buzău) LE PASĂ de cum evoluază lucrurile în acest caz. Un caz în care S-A GREŞIT GRAV.

  Acum, i-aş întreba eu pe cei care au greşit (cu bună-ştiinţă !) , pe aceşti domni directori ai Haşdeului (dacă mai pot fi numiţi ,,domni”) Banu şi Ţepeluş, cum apreciază dânşii aceşte NOTE ABSOLUT LĂUDABILE obţinute de acest copil ?

  Profesore Banu (care n-am uitat că ai venit în Haşdeu tocmai de la Agricol) îl mai consideri un ,, pericol public” pentru care ai chemat Poliţia sperând probabil că-l va vedea lumea cu cătuşe la mâini ?? Mai acuzi presa ,,că-i şi ea vinovată” de mediatizarea cazului ? Ai fi vrut ca acest caz să rămână doar în ,,bucătăria” voastră ascunsă, ca să vă puteţi bate voi joc după bunul plac de băiat şi de mama acestuia, ai ??

  Profesore Ţepeluş (care îţi place să câştigi sume frumoase din meditaţii NEIMPOZABILE la domiciliu) , îl mai consideri un ,,needucat” ce ,,seamănă cu mă-sa”? Mai ai curaj să le declari acum ziariştilor în faţă că i-ai decis EXMATRICULARE şi 2 la purtare ?

 • Daca si junghiul asta ajunge psiholog,atunci chiar o sa avem un “specialist” de nadejde la Spitalul de la Sapoca.”Lucica” tu esti mamuta puslamalei asta “geniale”,ca prea sari de fund in sus la toate postarile.Mergi la un control un psiholog,ca ai probleme grave de la “menopauza”. La cata carte se mai face acum prin scoli,acest “geniu sahist” a confirmat cu “succesurile” sale de bacalaureat ca este un biet “analfabet functional” .Atat si nimic mai mult!

 • Alt analfabet (ne)funcțional, cel/cea care semnează „Psihologul și succesurile ”analfabetului funcțional””, făcând o mare confuzie între două ocupații total distincte. În comment-ul tău insipid amesteci psihologii cu psihiatrii, demonstrându-ne nouă celorlalți nivelul tău de inteligență. Din pură curiozitate, ai participat la vreun examen de bacalaureat? Și dacă da, din câte încercări l-ai luat?

 • TERMINATI DRACU ODATA SI LASATI COPILUL IN PACE! PUN COMENTARII TOTI COMUNISTII TRECUTI DE 60 DE ANI CARE HABAR NU AU CE SE INTAMPLA IN ZIUA DE AZI SI CUM SE TRECE DE ACEST EXAMEN(NU COPIIND CA PE VREMEA LOR PTR CA TREBUIA SA TREACA TOTI).
  Cat ptr domnul director al colegiului in cauza,vedeți ca Vulpita e libera,poate o angajați profesor de muzica.
  Păcat de profesorii care muncesc cu dăruire si devotament in acel colegiu. V-ati făcut de ras cu doamna”artista”
  Cat despre media de la bac, in fata unui angajator esti egal cu cel care a luat 6. Asa ca …vedeti-va de treaba!

 • pentru @Anonim (2)

  Foarte bine ai punctat, domnule / doamnă. Media obţinută de acest copil e uriaşă în comparaţie cu cea a doamnei ,,artiste”!
  D-le Banu, ai curaj să spui public cu ce medie a intrat această ,,artistă” la Haşdeu ?
  Cu siguranţă NU, pentru că ţi-e jenă (nota ei nefiind decât un 5 prăpădit). A intrat acolo aşa cum intră şi alţi ,,deştepţi-foc” : prin ,,relaţii” (şi ca să ştie şi lumea care a fost relaţia ei în toată această afacere, e vorba de nenea de la formaţia Nemuritorii, cel care dă atâtea concerte…. comunale).

 • Incognito,daca taceai ..ramaneai analfabetul functional necunoscut. Omul nu face nicio confuzie,se refera exact la profesia de Psiholog ,care se afla in ORGANIGRAMA ORCARUI SPITAL de genul celui de la Sapoca si care este foarte importanta in evaluarea SANATATII MINTALE si a stabilirii procedurilor si tratamentelor de urmat pt pacientii internati acolo. Adevarul S.A. nu este decat o dugheana pnl-ista care lucreaza pt drriaapta,d-aia a ajuns in ”presa centrala” acest caz . Toti cei care dati in acest liceu ,precum si pe ”mama #rezist ,va rog sa ne spuneti CARE SUNT CONCLUZIILE RAPORTULUI FACUT de Corpul de Control al Ministrei Anisie in acest caz,control ordonat in urma Audientei acordate ”mamei #rezist”

 • @Cetăţene turmentat, de unde vrei să ştim noi, spectatorii acestui scandal, care sunt concluziile acelui raport ?
  Întreabă-l pe Banu… Sau pe Ţepeluş… Că era de datoria lor să le prezinte public… Faptul că n-au făcut-o, naşte suspiciuni.
  E posibil şi ca membrii acestui Corp de Control să fi pus botul, cum e o vorbă, la aburelile lui Banu cu performanţele liceului. Dacă ar fi fost acolo un ferm şi temeinic informat reprezentant al copilului (copilul fiind minor, neştiind să explice cum trebuie problema), care să arate acestui Corp de Control toată complexitatea acestui caz, cu lungul şir de nereguli ce se petrec în acel liceu (sub patronajul pomeniţilor de mai sus), o întreagă istorie de nereguli dealtfel, te asigur că alta ar fi fost conducerea Haşdeului acum. Una normală !

 • Banu si Tepelus sunt ocupati in perioada asta cu dosarele de “transfer” ale elevilor mediocri care vor intra pe usa din dos a Hasdeului, de la alte licee…, asa ca nu au timp de voi.
  E criza de cash, au treaba !!! ::))

 • In urma contestatiei media e 9,03.Deci e intre cei 74%.Ce mai comentati d-lor profesori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.