Va fi ales președinte ?


Moment important astăzi pentru primarul C-tin Toma, dar și pentru PSD Buzău, într-o perioadă destul de tensionată la vârful partidului.

De la ora 17.00, în Sala Mare a CJ Buzău, se vor organiza alegeri pentru toate funcțiile din PSD Buzău – organizația municipală.

Cel mai important punct de pe ordinea de azi va fi alegerea președintelui PSD Buzău pe municipiu, favorit fiind C-tin Toma – probabil și singurul candidat.

Toma a deținut și până astăzi – scriptic – această funcție (numit de Marcel Ciolacu), însă practic n-a fost președintele pesediștilor din municipiu din cauza asperităților cu membrii rămași fideli lui Boșcodeală.

Răstimp, divergențele dintre Toma și majoritatea pesediștilor locali s-au atenuat după ce actualul edil a câștigat simpatia buzoienilor prin activitatea de la conducerea Palatului Comunal.

Chiar dacă nu-l îndrăgesc pe Toma (și din cauza atitudinii prea serioase, adesea chiar scorțoase), aceștia realizează că Toma a devenit un motor pentru PSD Buzău.

Foarte probabil că în acest moment, de-ar fi alegeri, scorul lui Toma l-ar depăși pe cel al partidului.

Principalul susținător al lui Toma, ca și la alegerile din 2016 pentru Primăria Buzău, este Marcel Ciolacu – șeful PSD la nivel de județ.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  A venit sau nu lumea ? Iată foto din talcioc cu câteva minute în urmă  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Va fi ales președinte ?

 • La ora actuala,dupa dezastrele provocate de PSD in toti anii de cand tot ‘guverneaza’,un adevarat politician dedicat si devotat comunitatii pe care o conduce,nu poate fi decat INDEPENDENT.Asta,daca intelege ca nu el ca Primar trebuie sa se roage,sa se umileasca,sa se caciuleasca,sa se……..la un partid sau altul ajuns vremelnic la conducere,ci partidul respectiv trebuie sa faca totul pentru a fi sprijinit de Primari si comunitatile respective.Abia atunci isi vor castiga cu adevarat independenta si statutul de oameni politici acesti oameni.Un Primar care cunoaste foarte bine situatia din comunitatea pe care o conduce,trebuie sa inteleaga raul enorm pe care il provoaca ‘politicienii’ si ‘partidele’ cu promisiunile mai mult sau mai putin fanteziste,cu minciunile si desertaciunile lor propagandistice,cu lipsa lor de scrupule si seriozitate,etc.Este lesne de inteles, ca partidele depind de politicieni si nu invers.Asta,pentru cine este destul de ‘destupat la……neuroni’.

  Răspunde
 • Mereu apare cate „un destept” care-si incepe lucrarea de diploma in viata cu „PSD a nenorocit tara in ultimii 29 de ani”, ratand astfel unicul moment de glorie din viata cand il baga si altcineva in seama decat umbra proprie. Idioti din toata tara, guvernarea de stanga este aproape egala ca durata cu cea de dreapta. La presedinti lucrurile sunt clare: Constantinescu, Basescu x 2, Iohannis vs. Iliescu x 2,5. Priviti partidele ca pe niste srl-uri iar pe cei independenti ca pe niste pfa-uri. Fara o forma de organizare legala ar fi doar evaziune, respectiv dictatura.

  Răspunde
 • Iata ca a si aparut un ‘destupat ‘ la …NEURON,care im mod cert a trait din ‘politica’ precum viermele in untura si face un ‘amalgam’ politic absolut IMBECIL ,ajungand sa puna in aceeasi oala guvernarile de stanga si de dreapta si comparand pe domnii Presedinti Constantinescu si Johannis cu lichelele securistoid-comuniste ,Basescu si Iliescu.Ba,mai vorbeste si despre ‘ forma de organizare legala’ ( in politica!) care ar genera ‘evaziune ,respectiv dictatura’ .Mai……’om de stiinta la….Stefan Gheorghiu’,ori esti prost,ori esti doar o secatura nesimtita cu ‘trandafiri la butoniera’.Va doare ca s-a saturat lumea de voi si o sa va calce in picioare ,mai ……P.S – Tara asta a fost si este nenorocita de criminalii comunisti si urmasii lor neocomunisti de peste 70 de ani( 45 de ani de comunism si 28 de ani de neocomunism PSD-ist )

  Răspunde
 • Dragos,de acord cu tine.Carcotasii uita un lucru primordial,AU UN SINGUR VOT ,iar cei care au mai multe CONDUC.La Buzau au castigat Toma si PSD,EI CONDUC SI O FAC FOARTE BINE.

  Răspunde
 • Acest Toma a falimentat tot pe unde a trecut…S M A Mihailesi. Balta Mihailesti e.t.c…Nici macar popasul Val-Verde de la Posta Calnau nu a rezistat pana nu l-a falimentat.Urmeaza primaria Buzau…aveti mare grija.. este bun de gura.. face pe prostul si prosteste masele…

  Răspunde
 • Ciolacu pierde pe mana lui Toma…Putea sa gaseasca pe altul….

  Răspunde
 • Normal doar candidează singur, oricum uitati-va ce privire de om „tamp”.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.