emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Va fi cel mai lung traseu. După Costești – Gherăseni, Trans-Bus va opera în alte două comune


Buzoienii.ro a anunțat joi, faptul că Trans-Bus va opera de anul viitor prin alte două noi comune: Costești și Gherăseni.

Astăzi, putem anunța un alt traseu rural important, pentru care formalitățile sunt mult mai avansate.

E vorba de ruta care va cuprinde comunele Țintești și Smeeni, care va deveni operațională încă din noiembrie.

Smeeni e o comună mare cu peste 6.600 de locuitori, în timp ce Țintești are 4.500.

„Sper ca în decembrie cel mai târziu acest traseu să fie deja operațional. Ar urma să plece de pe Aleea Industriilor, de la Cimitirul Evreiesc, și să treacă prin Pogonele, Țintești, Maxenu, Smeeni, Moisica, Albești, Udați Mânzu, Udați Lucieni, cu capăt la Călțuna. Frecvența va fi de o oră, caz în care e nevoie de trei autobuze, sau de o oră și jumătate, cu două autobuze. Rămâne să vedem numărul de călători și ne vom opri asupra uneia dintre cele două variante. Prețul biletului va fi unul convenabil, 3 sau 4 lei, aproape la jumătate față de actualii transportatori. În acest fel, sper că vom aduce mai mulți muncitori către Buzău, căci acum sunt unii care se plâng că ar vrea să muncească, dar că le e greu să ajungă la Buzău”, a anunțat azi Ion Andrei, primarul comunei Smeeni.

În acest fel, Trans-Bus va ajunge până la 4 kilometri de Pogoanele (distanța dintre ultima casă din Călțuna și prima din Pogoanele)!

Va fi o lovitură grea (datorită prețului convenabil al biletului și a frecvenței) pe care o vor primii transportatorii județeni de persoane.

„Pe mine mă interesează în primul rând avantajele și confortul de care vor beneficia cei peste șase mii de locuitori ai comunei pe care o păstoresc. Și mai puțin ce vor face cei câțiva transportatori privați”, a apreciat Ion Andrei.

Trans-Bus are în plan extinderea și înspre Stâlpu – Merei, Vernești – Berca și Cernătești. Pentru acest lucru va fi necesară achiziția unui nou lot de autobuze.

În 2018, Trans-Bus s-a extins înspre Vadu Pașii și, de câteva zile, înspre Gălbinași.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Nici vorbă de sinucidere”. Iată de ce voia bărbatul să plece din spital!  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Va fi cel mai lung traseu. După Costești – Gherăseni, Trans-Bus va opera în alte două comune

 • Traseul Pirscov spital – Magura – Spitalul Ojasca – Berca- Cindesti- Vernești – Buzău.Cred că ar fi foarte eficient.

 • Buzau-Sageata???

 • Pogoanele, Caldarasti, Padina de ce nu?

 • Buzau-Tisau

 • Glodeanu Silistea de ce nu

 • Aceste trasee noi de autobuze apropie pe cetatenii respectivelor comune de viata orasului : scoli, intreprinderi industriale, comerciale, servicii.
  Masura este binevenita si trebuie continuata ! Felicitari, edililor Buzaului !

 • Buzău posta Câlnău când???

 • Pe traseul buzau bălăceanu ar trebui ca acolo sânt cateva autobuze pe zi patronul a unflat preturile autobuze vechi vorbeste murdar cu calatorii cel mai grav an gara boboc seara nu opreste ca nu au abonamente la el va rog faceti ceva

 • Și spre Florica , Glodeanu sărat ar fi bun. Fata de condițiile în care se circulă cu trans Rodica… Și la cat au crescut abonamentele orice ar fi mai convenabil

 • este necesara introducerea autobuzului nr 2 in toata comuna cernatesti,inclusiv in satul fulga,sunt oameni care lucreaza in oras ,elevi care merg la liceele din oras,autobuzele si microbuzele din zona de munte au preturi la bilete exagerate ,si in plus sunt vai mama lor de abia merg pe drum ,ruginite etc..,nu trebuie ca omul dupa ce a stat 8 ore in picioare la munca ,sa mai stea in picioare si in microbuz sau autobuz

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.