„Va fi cel mai mare eveniment din istoria Buzăului. Toți vor veni. Cine lipsește are de pierdut”

La Primăria Buzău a sosit confirmarea din partea Administrației Prezidențiale că președintele Klaus Iohannis va veni la Buzău pe 17 mai.

„Da, va veni și președintele Iohannis, și primul-ministru, și președinții Camerelor, Patriarhul, reprezentanți aiCcasei Regale, mulți miniștri, ambasadorii celor mai importante țări, șefii de partide, oameni de cultură. Toți vor veni, cine lipsește are de pierdut. Consider că va fi cel mai important eveniment găzduit vreodată de Buzău”, a anunțat ieri primarul C-tin Toma.

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! Primăria a reziliat contractele cu firmele de maxi taxi! CLICK AICI

În criză de timp

Primarul C-tin Toma a fost găsit ieri după-amiază de reporterul buzoienii.ro pe șantierul deschis pe Calea Eroilor.

Aceasta e noua denumire a străzii din fața Cimitirului Eroilor (pornește din bariera Ploiești și ajunge la rondul de la Hanul lui Țintă).

Edilul dădea indicații muncitorilor, dar și verifica personal lucrările efectuate.

„E foarte mult de muncă, iar timpul scurt. Deja suntem într-o oarecare presiune. Vreau ca totul să fie impecabil pentru acest eveniment, dar și pentru viitor. Ideea e de a transforma acest cimitir al eroilor, cel mai mare din România, într-un punct turistic important al Buzăului. E păcat să-l avem și să nu profităm. De săptămâna viitoare vom trece la asfaltarea străzii. Se va asfalta noaptea, dar e posibil s-o facem și ziua. Dacă trotuarul dinspre cimitir e aproape gata, uite, ce chestie, prima mamă care-și plimbă copilul în cărucior pe aici, de celălalt ne vom apuca de săptămâna viitoare. Vor fi doi metri pistă de biciclete cu asfalt de culoare roșie, doi metri de pavele și aproape un metru de marmură în care vor fi încastrate proiectoare care vor lumina imaginile istorice prinse de-a lungul gardului unității militare”, a explicat primarul.

Operațiunea cea mai dificilă a întregii lucrări e coborârea în subteran a cablurilor (electrice, tv, internet, telefonie) de pe stâlpi care necesită sincronizarea lucrătorilor Urbis Serv cu cei ai firmelor de utilități.

Citește și articolul: EXCLUSIV! Confirmare oficială! „S-au trimis hârtiile. S-a reziliat” CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„Va fi cel mai mare eveniment din istoria Buzăului. Toți vor veni. Cine lipsește are de pierdut”

 • In 2017 s-a spus ca nu se va investi in zona Unirii Sud deoarece se vor primi fonduri europene, urmind ca banii primariei sa fie folositi in alte zone; acum nu se mai respecta acest lucru; ce vor face invitatii la Cimitirul Eroilor ? Vor aprinde o luminare si vor pleca ? Ce se mai intimpla cu cele 43 de strazi ? Vine luna mai

  Răspunde
 • Așa vizite importante o să primim noi pe 17 mai ? Nu-mi vine să cred .Crema conducerii țării la un eveniment de importanță națională ,e drept ,dar cu așa tam-tam ? Îmi și închipui ce o să fie acolo .Practic eu o să am ocazia de a sta la câțiva metri de Președintele României .Vă dați seama ? Mai ales că mie îmi și place de el ,ca bărbat ,așa .Abia aștept .

  Răspunde
 • Frumos ! Chiar deosebit de frumos și extrem de important. Felicitări !!

  Răspunde
 • Varza e putin spus..Dezastru….Nici macar plombele acelea de 2 lei ale strazilor din anii anteriori nu se mai fac…..Asa ca fiecare automobilist mai scoate si el ceva din buzunar ca sa mai repare bucse , pivoti, bielete si alte suspensii pe la masina…Ca doar impozite pe masini platim…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.