„Va fi cu senzor de mișcare”

Mai mulți cititori, cărora le mulțumim, au trimis către redacția buzoienii.ro fotografii cu noile semafoare de la intersecția Bd. N. Titulescu – str. Democrației.

Marian Sima, specialistul care are în grijă semafoarele din oraș, ne-a declarat că instalația de semaforizare a acestei intersecție va fi funcțională spre sfârșitul lunii august:

„Mai avem de lucru, mai trebuie să ne vină piese. Va fi o instalație cu senzori, precum cea de la poarta Crângului. Când nu vor fi mașini dinspre Democrației, va fi favorizat traficul de pe Bd. Titulescu”.

Municipalitatea și Poliția Rutieră Buzău au decis montarea de semafoare pentru a reduce accidentele din zonă, dar și pentru a le facilita accesul în intersecție al autovehiculelor de pe drumul secundar – str. Democrației.

Notă. Momentan pe adresa primăriei nu mai sunt alte cereri (aprobate de Poliția Rutieră) de montare a unor semafoare în oraș.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „„Va fi cu senzor de mișcare”

  • În poză apare auto Dacia Logan Van, cu numărul de înmatriculare BZ 13 URB. Odinioară această mașină nu era inscripționată și era folosită doar de către directorul Burada, inclusiv pentru a căra marfă la cârciuma pe care o deține pe bd. Nicolae Bălcescu.
    Avem nevoie de semafoare inteligente care să recunoască intensitatea traficului rutier.

    Răspunde
  • La trecerea de pietoni din zona ,,Gorbaciov” se poate monta semafor pe buton ( în dreptul patiseriei/ covrigăriei ?)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.