Va fi funcțional peste o lună! Vezi cum arată la finalul acțiunii de azi

Activitate intensă azi pe podul de la Marghiloman. Muncitorii au turnat pe toată lungimea podului placa beton de 25 de cm grosime – care va susține calea de rulare.

„După ce se usucă placa de beton, trecem la realizarea hidroizolației și apoi la turnarea asfaltului. Dacă ne va ajuta în continuare vremea sper că într-o lună buzoienii să poată circula din nou cu mașinile pe pod. Lucrările vor continua, mai sunt lucrări de realizat, dar le putem face și cu mașini pe el”, a declarat azi Mădălin Pândaru, administratorul Troia Premium Construct.

Placa de beton care s-a turnat cu câteva minute în urmă

În condițiile în care lucrările la pod au început pe 9 septembrie, redeschiderea acestuia ar fi o performanță pentru modul în care merg, în general, lucrurile în România. Se întâmplă mai rar să lăudăm pe cineva, dar firma Troia Premiun Construct – specializată în poduri – merită felicitări.

Aceeași firmă va reabilita și podurile de la Metalurgica – rutier și feroviar. Lucrările vor începe peste câteva săptămâni, imediat ce se vor obține toate avizele și autorizațiile.

podul de la Metalurgica – rutier

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Un comentariu la „Va fi funcțional peste o lună! Vezi cum arată la finalul acțiunii de azi

  • Ok e aproape gata cu partea carosabila! Dar la un asa terasament gros de beton plus covorul asfaltic ce va veni iar cu alta greutate,oare nu ar trebui consolidati si stalpii de sustinere?
    Asa e in Romania dam repede sa zicem ca am facut treaba dar la alte pericole D-l Viorel Constantinescu nu se mai gandeste! Intr-un cuvant merge si cu buleala ca doar suntem Romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.