„Va fi gata anul viitor”

„O nouă zi la birou…😄😄😄 De fapt, biroul este sala de activități pentru prichindei la noua grădiniță din Cartierul Dorobanți ce va fi gata anul viitor!”, e anunțul făcut de viceprimarul Ionuț Apostu.

Grădinița se ridică între cartierul Dorobanți I și Parcul Marghiloman, pe strada Ion Caraion. Înființarea acestei grădinițe poate aduce și o însemnată economie în bugetul Primăriei Buzău. Se poate încheia contractul de închiriere a grădiniței de la intrarea în parcul Marghiloman, acolo unde municipalitatea plătește, după unele voci, o chirie în jur de 5000 de euro lunar.

Tot în municipiul Buzău se vor începe lunile viitoare lucrările pentru construcția unei creșe. Terenul este pregătit – vezi foto mai jos:

E vorba de locul pe care a funcționat cândva sediul Poliției Locale de pe strada Col. Buzoianu (intersecție cu Pompiliu Ștefu).

„Va costa 1,3 milioane de euro, fonduri europene. Capacitatea este de a găzdui 60 de copii. Va arăta precum în simularea de mai jos”, a precizat Luminița Colțeanu, șefa departamentului fonduri europene din Primăria Buzău.

Tot cu fonduri europene se va extinde și dota Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 de pe Aleea Parcului (în spatele Școlii nr. 15).

Investiția va însuma 1,3 milioane de euro.

Primăria Buzău mai are în plan să realizeze o grădiniță și în Zona Industrială.

Un important agent economic va pune la dispoziția primăriei un teren, astfel încât la grădinița de acolo muncitorii din Zona Industrială să-și poată lăsa copiii dimineața și să-i ia la plecarea de la serviciu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Va fi gata anul viitor”

  • E cum naiba se face,ca toate se vor finaliza anul viitor???
    Chiar asa in anul cand ne alegem „conducatorii”???

  • Uite ca podul de la Marghiloman se va redeschide anul ăsta. Ca și avionul sau asfaltarea a „n” străzi. Deci, nu toate se fac anul viitor.

  • Pe bune Auraș?! Chiar ne crezi proști pe toți? Faci pariu că anul viitor se vor înfăptui 80% din realizările primarului din acest mandat? Se încordează intens să obțină al doilea mandat, probabil nu a reușit sa „rezolve” tot ce avea in plan…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.