„Va fi gata până la toamnă”. Prima din mun. Buzău după zeci de ani

Ce vedeți în fotografii e prima grădiniță care se construiește de la zero în mun. Buzău după zeci de ani.

Grădinița e dedicată copiilor din cartierul Dorobanți și se amenajează pe strada Ion Caraion (dintre ultimul rând de blocuri și Parcul Marghiloman).

Grădinița s-a înâlțat de la pământ în cele două luni de „stare de urgență”

„Chiar dacă au fost suspendate cursurile până la toamnă, suntem în grafic cu lucrările la noua grădiniță din Cartierul Dorobanți, de pe strada Ion Caraion. #nuoprimșantierele🏗🚧”, a anunțat pe facebook viceprimarul Ionuț Apostu.

În mun. Buzău urmează a mai fi amenajată – pe fonduri europene – o creșă pe str. Col. Buzoianu (în locul fostului sediu al Poliției Locale) – vezi mai jos proiectul.

De asemenea, urmează extinderea și dotarea grădiniței (GPP 4)din vecinătatea Liceului Pedagogic și a Școlii nr. 15 – G. E. Palade.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Va fi gata până la toamnă”. Prima din mun. Buzău după zeci de ani

  • Doctore las-o bre pe alta data ca tot doua maini stangi aveti in tot ce faceti.Ce vrea partidul e una, ce vor poporeni alta. Hai sa scapam anul asta de C-19 si la anu’ mai vorbim si de politichie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.