„Va fi GRATUIT pentru toți buzoienii!”

Primarul C-tin Toma a anunțat în această seară la Campus TV propunerea pe care o va face consilierilor.

„Înainte de Crăciun și de Revelion, mersul cu autobuzul va fi gratuit. Nu doar pentru pensionari ci pentru toată lumea. E vorba de zilele de 23,24 și 25 decembrie, dar și 30,31 decembrie plus 1 ianuarie. M-am gândit că în acest fel vin în ajutorul buzoienilor în două moduri. Pe de o parte oamenii își pot face mai ușor și mai ieftin cumpărăturile, pe de alta diminuăm și traficul. Mă gândesc că în acest fel, vor fi buzoieni care vor alege să meargă la cumpărături sau acolo unde au treabă în acele zile cu autobuzul și vor lăsa acasă autoturismul”, a anunțat primarul.

Imediat în emisiune au venit mesaje de la buzoieni precum că ideea e una foarte bună.

Se știe că în ajunul Crăciunului și Revelionului apar blocaje în trafic, îndeosebi pe Bd. Unirii și în zona marilor centre comerciale (vezi foto).

Față de anul trecut ar trebui să fie mai bine și pentru că deschiderea Kaufland Sud (în februarie) va face ca o parte din cumpărători să se mute în cealaltă parte a orașului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Înspăimântător! Cu ce flacără ardea casa omului! VIDEO CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „„Va fi GRATUIT pentru toți buzoienii!”

 • da este o idee kiar foarte buna…….

  Răspunde
 • FOARTE FRUMOS DIN PARTEA DOMNULUI PRIMAR.POATE ASA SE MICSOREAZA AGLOMERATIILE DE MASINI IN ACEASTA PERIOADA.SUPERRRRR.!

  Răspunde
 • Bravo domnule Primar!! Felicitări pentru idee…

  Răspunde
 • Este o idee foarte bună, numai că ce te faci cu faptul că autobuzul nu te poate lăsa cu cumpărăturile chiar în fața blocului… O soluție ar fi să faci cumpărăturile în mai multe serii, astfel încât sa le poți transporta mai ușor către domiciliu, dar ce te faci cu aglomerația din marile magazine, când pe toți ne cuprinde febra cumpărăturilor, de parca am manca cu 7 guri?

  Răspunde
 • Daca in acele zile programul va fi duminical cum se aude ar fi cam degeaba gratuit. O sa fie inghesuiala mare si o sa ingheti in statie pana vine autobuzul, ca circula mult mai rar.
  O sa fie inghesuiala in ele cum e in autobuzul 10 cand se da drumul la muncitorii din zona industriala. Sa stati in acele ore la statia BIG din capatul Unirii sa vedeti cum vine autbuzul plin, inghesuiti ca sardelele, chiar daca ai vrea sa te urci nu mai ai unde.

  Sper ca soferii sa primeasca sporurile pentru zilele lucrate, ca nu ar fi corect ca ei sa lucreze pe aceiasi bani iar controloarele si politistii locali ce insotesc controloarele sa stea in concediu pe aceiasi bani.

  Răspunde
 • Cei care folosesc masina, n-o fac pentru ca n- ar avea bani de autobuz. Primarul stie asta, tinta este insa masa de vot, de-aia a plusat si cu 1 ianuarie.

  Răspunde
 • Sunteti rautaciosi daca face omul de ce face daca nu face de ce nu face !

  Răspunde
 • Bine, mai Sorine, n-am bani de mers cu autembuzul dar am bani de mers cu mașina. Tare, nu? No offence!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.