Va fi mai bine la Carrefour pentru că se mai deschide un… Kaufland în Buzău! Iată de ce!

Deschiderea noului Kaufland din Bariera Ploiești, mai exact lângă patinoar, se presupune a avea consecințe pozitive asupra circulației din sensul giratoriu de la Carrefour.

„Pentru noi, de la Poliția Rutieră, e o veste bună. Fie și dacă doar 10% din buzoienii care veneau să-și facă în Bariera Focșani cumpărăturile, de la magazinele Carrefour, Kaufland și Penny, vor merge de Crăciun cu mașina în cealaltă parte a orașului, în Bariera Ploiești, va fi un câștig. Cred că măcar cei de pe Bd. Unirii, de la ACR până în capăt la BIG, vor prefera să meargă dincolo pentru a evita aglomerația. Mă gândesc și în perspectivă, când se va închide circulația pe jumătate din podul de la Mărăcineni, la fel, va fi le va fi mai ușor unora dintre buzoieni să ajungă cu mașina în Bariera Ploiești”, ne-a declarat Silviu Dinu, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Buzău.

Tot pentru descongestionarea traficului din zona rondului de la Carrefour face demersuri și primarul C-tin Toma pentru a înființa o șosea care să pornească de pe strada Frăsinet, să ocolească magazinele Kaufland și Carrefour pentru a ajunge în dreptul benzinăriei Mol de pe Bd. Unirii. Primarul a mers cu jalba-n proțap la Arhiepiscopia Buzău pentru a cere ajutor, iar ÎPS Ciprian s-a arătat, în principiu, de acord ca biserica să cedeze gratuit parcela necesară înființării drumului.

Referitor la deschiderea noului Kaufland din Bariera Ploiești e de dorit ca nu cumva aglomerația de la Carrefour să se mute în această intersecție.

Mai ales că pe lângă Kaufland (decembrie 2017), în prima jumătate a anului viitor se va deschide și un magazin LIDL (chiar în intersecția mare, pe locul fostei pușcării a orașului).

Citește și articolul: Cei mai șmecheri din oraș ? Iată cine și-a tras parcare privată pe domeniul public!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Va fi mai bine la Carrefour pentru că se mai deschide un… Kaufland în Buzău! Iată de ce!

  • Dar de Decathlon ce se mai aude? Mai e vreo speranța, ca prin oras au apărut unele panouri despre acesta, dar acolo apare „in curând”. Cat de curând, naiba stie… Sa fi ajuns frantujii la fundul sacului, sau au constatat interesul scăzut al buzoienilor pentru sport si agrement in general, dar mult mai mare pentru haleala si tot ce time de ale gurii, in special. Altfel, poate deschideai magazinul într-um spatiu mai mare si mai potrivit pentru asa ceva.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.