„Va fi mai greu până va afla lumea unde ne-am mutat”

Clienții de astăzi – mai puțin informați – au fost mirați să găsească -atât jos cât și sus – ușile de acces încuiate cu lacăte.

„Nu ne mai găsiți aici domnișoară. Ne-am mutat. Mergeți dvs. pe strada asta în jos și intrați la ultima clădire în dreapta. De acum acolo ne aflați”, i-a spus unei cliente a Bazarului, un comerciant pus să stea de șase și să îndrume lumea în noua locație.

Și într-adevăr, în ultima clădire de pe strada Piața Teatrului, la intersecția cu Al. Marghiloman, poate fi găsit noul Bazar.

Și acesta funcționează pe două etaje, cu acces diferit.

Pe intrarea dinspre Piața Teatrului, la parter, la ora opt dimineața deja intrau primii clienți.

„Eu sunt mulțumită. Uite, deja am făcut safteaua. E mai curat, mai frumos, mai luminos aici. Cu aceași chirie. Va fi mai greu până va afla lumea unde ne-am mutat. Sper ca în 2-3 săptămâni lucrurile să intre în normal”, ne-a declarat o veche comerciantă de blugi.

Dacă negustorii de la parter sunt încrezători, întrucât în noua locație, erau deja peste zece clienți, îngrijorați sunt cei de la subsol.

Accesul aici se va face de pe latura clădirii dinspre Al. Marghiloman. Azi dimineață, încă se mai lucra la amenajarea standurilor, dar clienții puteau fi numărați pe degetele unei singure mâini. Și comercianții de aici trag nădejde că, în timp, lumea va afla și de ei.

7-8 s-au mutat vizavi de ANAF

O a treia parte a comercianților de la Bazar s-au mutat în „Zona Zero”, în spațiile vizați de clădirea ANAF, unde în anii trecuți a funcționat un magazin de mobilă.

Și aici, cei 7-8 comercianți care au aplicat la acest spațiu, încă lucrau pentru amenajarea standurilor.

În clădirea Bazarului urmează să înceapă lucrări pentru amenajarea imobilului într-un al doilea sediu al Primăriei.

Edilul șef a luat această decizie pe motiv că funcționarii din Palatul Comunal nu mai aveau loc din cauza dosarelor și că dorește să îmbunătățească serviciile aduse cetățenilor. În plus, la Bazar vor fi mutate câteva Direcții din Primărie – cum e cea de Evidența Populației – pentru care Primăria Buzău a plătit chirie în ultimii ani.

loading...

Un comentariu la „„Va fi mai greu până va afla lumea unde ne-am mutat”

  • Observ că s-au făcut mai multe schimbări în Buzău anul acesta ,decât în 20 de ani de la revoluție .Ce înseamnă oamenii dedicați !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.