Va fi nebunie la Sala Sporturilor! Rapidul vine să bată Gloria la Buzău!

Va fi nebunie vinerea viitoare la Sala Sporturilor din Buzău.

Galeria Rapidului a prins gustul handbalului feminin și a ajuns în câteva luni cea mai puetrnică din Liga Florilor. Priviți, mai jos, ce-au făcut rapidiștii etapa trecută:

https://www.facebook.com/handbalrapidbucuresti/videos/1348951865290165/

O tribună întreagă a fost doar galerie! Iar etapa viitoare (vineri 21 februarie, ora 19.00) galeria Rapidului a anunțat că va veni la Buzău!

Din acest an Rapidul și-a făcut și echipă (cele mai tari transferuri din iarnă: Todor-Băbeanu, Laura Popa și Chiricuță) și va veni să câștige la Buzău.

„Ne-au cerut deocamdată 200 de bilete. Dar e posibil să vină mult mai mulți. S-au dus ei până la Craiova. Acum, după ce au bătut Zalăul, au prins și curaj, vor veni mulți la Buzău”, a avertizat Romeo Ilie.

La Craiova, fanii Rapidului s-au luat la bătaie cu jandarmii

Biletele s-au scos deja la vânzare on-line (precum cu CSM București și SCM Rm. Vâlcea). Există pericolul – în caz că buzoienii nu vor fi pe fază – ca biletele să fie cumpărate în masă de rapidiști. Clubul SCM Gloria Buzău nu mai are niciun control pe e-ticketing.

„Sistemul n-are de unde ști dacă acela care cumpără bilet on-line e buzoian sau rapidist”, a explicat președintele Cazan.

Rapidul luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar, de partea cealaltă, Gloria nu-și permite pași greșiți. O remiză acasă și adio cupe europene!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.