Va fi nebunie la Sala Sporturilor! Rapidul vine să bată Gloria la Buzău!

Va fi nebunie vinerea viitoare la Sala Sporturilor din Buzău.

Galeria Rapidului a prins gustul handbalului feminin și a ajuns în câteva luni cea mai puetrnică din Liga Florilor. Priviți, mai jos, ce-au făcut rapidiștii etapa trecută:

Buna dimineata dragi rapidisti! Sa aveti o saptamana frumoasa! 🇱🇻🇱🇻🇱🇻C-asa sunt eu rapidist, c-asa sunt eu rapidist,Niciodata nu sunt trist, niciodata nu sunt trist!Si la bine si la rau, si la bine la si la rau,RAPID este clubul meu, RAPID este clubul meu!Cu echipa noastra draga, cu echipa noastra draga,Colindam tara intreaga, colindam tara intreaga!Ca sa vada lumea toata, ca sa vada lumea toata,Dragoste adevarata, dragoste adevarata!Ca sa vada toti stelistii, ca sa vada toti stelistii,Cat de-ai dracu-s rapidistii, cat de-ai dracu-s rapidistii!Ca sa vada toti oltenii, ca sa vada toti oltenii,Cat de tari sunt giulestenii, cat de tari sunt giulestenii!

Publicată de Handbal Rapid București pe Luni, 10 februarie 2020

O tribună întreagă a fost doar galerie! Iar etapa viitoare (vineri 21 februarie, ora 19.00) galeria Rapidului a anunțat că va veni la Buzău!

Din acest an Rapidul și-a făcut și echipă (cele mai tari transferuri din iarnă: Todor-Băbeanu, Laura Popa și Chiricuță) și va veni să câștige la Buzău.

„Ne-au cerut deocamdată 200 de bilete. Dar e posibil să vină mult mai mulți. S-au dus ei până la Craiova. Acum, după ce au bătut Zalăul, au prins și curaj, vor veni mulți la Buzău”, a avertizat Romeo Ilie.

La Craiova, fanii Rapidului s-au luat la bătaie cu jandarmii

Biletele s-au scos deja la vânzare on-line (precum cu CSM București și SCM Rm. Vâlcea). Există pericolul – în caz că buzoienii nu vor fi pe fază – ca biletele să fie cumpărate în masă de rapidiști. Clubul SCM Gloria Buzău nu mai are niciun control pe e-ticketing.

„Sistemul n-are de unde ști dacă acela care cumpără bilet on-line e buzoian sau rapidist”, a explicat președintele Cazan.

Rapidul luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar, de partea cealaltă, Gloria nu-și permite pași greșiți. O remiză acasă și adio cupe europene!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.