Va fi pusă să facă bani. „Există o cerere uriașă”

Peste un milion de euro a costat stația de asfalt cumpărată anul trecut de Primăria Buzău pentru Urbis Serv.

Deși cererea de asfalt din privat „e uriașă”, conform oficialilor Urbis Serv, firma primăriei n-a putut să vândă asfaltul cerut de clienți.

„Există o prevedere legală prin care Urbis Serv nu poate avea venituri din privat mai mari de 20%. Altfel, n-ar mai putea primi lucrări cu încredințare directă din partea Primăriei Buzău. Din cauza acestei prevederi, n-am putut vinde asfalt, deși cererea e uriașă”, a explicat Dumitru Toader, directorul Urbis Serv.

În aceste condiții, primarul C-tin Toma a decis înființarea unei firme noi care va primi plocon utilajul modern și va putea vinde apoi asfalt fără limită.

„Stația era folosită doar la 10% din capacitate. Noua societate, cu un efort investițional minim, va putea obține venituri suplimentare importante prin vinderea către terți de mixturi asfaltice”, a explicat primarul.

Noua firmă va avea ca asociați societățile primăriei Urbis Serv și Trans-Bus și va purta denumirea SC Trans-Urbis SRL.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Va fi pusă să facă bani. „Există o cerere uriașă”

  • Daca veti face asfaltul tot cu bazarca in loc de piatra concasata din bazalt asa cum cere tehnologia o sa cumpere privatii de la voi cand o zbura porcul!!

  • In tara fara asfalt directorul Urbis ne spune ca e cerere mare de asfalt din mediul privat.
    In conditiile in care nici cartierele rezidentiale private nu astfalteaza pe banii lor, ci fac o smecherie si arunca asta tot in grija primariei ca doar nu e prost privatul sa investeasca bani in afacerea lui privata cand poate sa pastreze banii si sa arunce pisica in bratele primariei ca sa investeasca primaria si privatul doar sa incaseze profitul datorat investitiei primariei.
    Se poate vedea si la Buzau in cartierul Concas, cartierul Orizont unde firma privata nu a dat nici un ban pentru utilitati sau asfalt, totul a fost platit din bani publici de primarie. Acolo pana si terenul a fost dat gratis de primarie.

  • Iar directori, iar consiliu de administratie desi legea nu o cere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.