Va fi spectacol în parcurile Crâng și Tineretului. „Până la 30 de metri!”

„În Parcul Tineretului din mun. Buzau vor fi amplasate trei fântani arteziene cu formă circulară, cu jeturi de la 7 m la 30 m înalțime”.

Așa se precizează pe SEAP în contractul câștigat de firma Hiwaters Fountain Technology cu Primăria Buzău

În același contract se vor realiza și două arteziene în Parcul Crâng.

„În parcul Crâng din mun. Buzău vor fi amplasate două fântani arteziene în linie curbă cu jeturi variabile, ce vor atinge înălțimea de 9-10 m”, se precizează în contract.

„Plimbarea prin parc reprezintă una din plăcerile buzoienilor. Când vremea e frumoasă parcurile din Buzău sunt pline, îndeosebi în weekend. Cele cinci arteziene vor înfrumuseța cele două parcuri, vor reduce căldura din timpul verii și vor oxigena și apa din cele două lacuri. Nu vor mai crește atâtea alge ca acum. Consider investiția utilă, o să vedeți că artezienele vor plăcea buzoienilor”, primar C-tin Toma.

Firma Hiwaters Fountain Technology din Rm. Vâlcea are un portofoliu bogat în realizarea de arteziene în orașele din România (Arad, Timișoara, Craiova, Hundoara, Deva) – CLICK AICI

„Doar cu asta ne ocupăm. Ăsta e profilul firmei noastre. Fântâni arteziene. Pe cele 5 din Buzău le vom realiza în 2021”, a spus azi pentru buzoienii.ro un reprezentant al firmei vâlcene

Mai jos s-au inserat două clipuri cu două arteziene realizate de firma Hiwaters la Hunedoara și Slatina.

loading...

15 comentarii la „Va fi spectacol în parcurile Crâng și Tineretului. „Până la 30 de metri!”

 • Dar trotuarele când se fac? Punem arteziene de țâșpe metri și ne dăm cu bărcile? Dar gropile din drum când le astupă? O știți pe aia cu tichia de mărgăritar?

 • Vor muri de necaz aia din Oradea si Cluj,dar si londonezii si parizienii cand vor afla……va fi plin de turiști si va lua avant economia circulara buzoiana…..Asta inseamna sa faci investitii cu impact economic si social major,sau poate nu?!!

 • S a umplut orasul de gropi…

 • …firma asta a făcut vila primarului dîn Slatina, drept mulțumire : contracte etc….gașca „valcov”….

 • Pai ,la Buzau se vor construi fantanile muzicale la …periferia orasului! In celelalte orase sunt amplasate in centrul municipiilor! Cam ciudata treaba!…

 • Deci nu a renuntat la fantezia cu fantanile….pe bani grei si fara sens.

  Dle Primar, cand v-ati mutat prima oara in casa, ce ati facut mai intai: ati pus mobila sau ati dat cu var ?
  Atat am avut de spus.

 • Speram sa nu vedem aceste fantani arteziene populate cu „lebede negre” din Simileasca,venite la scaldat!Fiindca,o sa fim nevoiti sa ne luam „arme de vanatoare”!

 • Bine ca a făcut Spital Municipal. Acum poate sa faca si fântâni.

 • …asta ne trebuie ? Fantani arteziene ?

 • Da’, asfaltarea?! Asfaltarea, când începe?! Străzile sunt praf, în marea lor majoritate.

 • Crangul, una din putinele si infimele ramasite ale Codrului Vlasiei, cu ratele lui salbatice si cu salciile aplecate peste maluri, ar trebui sa ramana cat mai salbatic, sa ne putem bucura de natura. Fantanile arteziene si orice alta trasnaie tehnologica de genul asta nu doar ca il vor urati, dar chiar vor duce, in timp, la distrugerea lui.
  Ah!… Da!… Fantanile pregatesc decorul fastuos al viitoarelor vile si blocuri „crangulesciene”…

 • Hmmmm….miroase a ceva mic, paros si gri, cu aroma de DEX…

  Hmmm…nu-i asa Vanatorule de Lebede negre ?!
  :))))

 • Tiganie si risipa de bani.

 • Aici sunt banii dumneavoastră! Să votați bine….!!! Uite-i și p’astia Auras, numai să se plângă stiu, habar nu au ce este frumos!

 • Daca pentru asta ne-au fost dublate taxele si impozitele… dumnezeu cu mila.
  Mai bine dadeau o lege sa ardem banii aia in spatele casei… ieseam mai castigati daca faceam asta… se reducea si inflatia prin ardere.

  Cum ziceau mai sus unii, ar trebui sa se urmareasca a face parcurile cat mai salbatice, sa avem fauna si vegetatie salbatica de admirat, nu prostii cu lasere.
  In schimb parca primaria urameste contrariul, sa distruga si putina salbaticie din parcuri, sa alunge pasarile de acolo, rate, lisite, lebede, caprioare, iepuri etc.
  Anul trecut dorea sa distruga habitatul ratelor din Crang, acea mica insulita din mijlocul lacului si sa o transforme in foisor de baut cola si fumat pentru tineri (de parca nu era deja insula mare privatizata deja si facuta terasa de baut si fumat). Nu e deajuns ca atat insula din Crang cat si cea din Tineretului au fost privatizate si transfomate in discoteci, in loc sa fie valorificate pentru incurajarea si drzvoltarea faunei si vegetatiei salbatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.