„Va fi una din cele mai frumoase zone din Buzău!”

În această curte mare se va înființa un nou parc din mun. Buzău.

E vorba de terenul generos din spatele fostului Spital Brătianu de pe Bd. N. Bălcescu.

Curtea este acum un șantier – pentru reabilitarea clădirii – dar la finalul lucrărilor va fi transformată total.

Emanoil Negu: „Va fi una dintre cele mai frumoase zone din Buzău! Nu vorbim doar de recondiționarea clădirii în sine, ci și de spațiul verde din față și, mail ales, din spate. Vom amenaja acolo o grădină publică unde buzoienii se vor putea relaxa. Se vor ține acolo spectacole, concerte, expoziții, diverse manifestări cultural-artistice. Să nu uit, în grădină vom sădi magnolii pentru că așa e recunoscută zona din preajma blocului Magnolia”, a anunțat șeful CJ Buzău.

Proiecție – partea clădirii de la stradă
Proiectie – partea clădirii din spate – dinspre viitorul parc

Accesul în viitorul parc se va putea face și prin față (dinspre Bd. N. Bălcescu), dar și prin spatele blocului Magnolia – de pe strada I. C Brătianu.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„Va fi una din cele mai frumoase zone din Buzău!”

  • Dacă produsul finit va arăta precum ”Marghilomanul”, Doamne ferește! Nici la nivel de machetă, ca părere personală, și-mi cer scuze pentru ea și pentru faptul că am mai ieșit din comuna Buzău, nu m-aș lăuda, deși se poartă simularea, pare că națională. Totuși, măcar se păstrează o clădire la care se simte și suflet, nu doar cărămidă. Repet, păcat și sper să mă înșel că nu va arăta precum Vila Albatros (am niște poze cu detalii interioare de purgativele ar fi invidioase), dar când și cu fonduri Europene ies chestii românești, cam sufli și-n înghețată.

  • A inebunit cineva , am terminat cumva Dealul Zorilor ? Pardon 🙂 Iazul Morilor 🙂

  • a trecut ceva timp sa renoveze cladirea respectiva ,pentru frumusetea orasului era primul lucru ce trebuia facut pai vara sa treci pe acolo sa te plimbi ca na e zona unde se afla terase, zona de promenada si cand urma sa treci pe langa cladirea respectiva in paragina cu tot felul de mizerii aruncate acolo ,iarba netaiata care dadea zonei o imagine dezolanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.