„Va fi unică în țară!”

O nouă investiție de utilitate publică s-a început azi la Buzău.

E vorba de o sală de sport multifuncțională – care se va ridica pe strada Horticolei.

„Sala multifuncțională pentru persoanele cu dizabilități este cu un pas mai aproape de a deveni realitate! Compania Națională de Investiții a dat ordinul de începere a lucrărilor. Aceasta va fi unică în țară prin dotările de care va beneficia și va deservi Buzăul, dar și județele limitrofe. Pentru persoanele cu dizabilități, și în special pentru cei cu deficiențe de vedere, nevoia de integrare, de a avea șanse egale la o educație fizică, spirituală și competițională este cu atât mai mare”.

Sala va fi construită de o firmă din Buzău recunoscută pentru faptul că face lucrări de calitate și la timp: SC ACS New Antreprenor Construct SRL.

Unitatea se va realiza pe un teren din spatele Liceului pentru Deficienți de Vedere (între str. Horticolei și calea ferată) și va putea găzdui deodată 145 de persoane (practicanți, antrenori, arbitri, oficiali, personalul sălii și spectatori).

Valoarea totală a investiției este de peste 13,1 milioane de lei – asigurați de Guvernul României prin Compania Națională de Investiții.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.