„Va ieși ceva frumos și util buzoienilor”

Reporterul buzoienii.ro a trecut azi prin pasajul subteran de pe Bd. Unirii dintr-o parte în alta.

Muncitorii au terminat de scos molozul și mizeria de dinăuntru, iar acum au trecut la pregătirea pardoselii, a pereților și a tavanului pentru fixarea plăcilor de granit.

Așa va arăta pe interior pasajul subteran

„La final va ieși ceva frumos și util buzoienilor. O să vedeți, va fi folosit de buzoieni. Noi ne uităm câte lume trece acum dintr-o parte în alta, riscând să-și ia amendă. Vineri, două femei au fost prinse de poliție și au primit câte două milioane jumătate amendă”, sunt de părere lucrătorii de la pasaj.

Muncitorii au acoperit cu folie cele două guri de acces în tunel pentru a putea lucra în incintă: „Era un curent teribil aici. Acum e bine, se poate lucra”.

Spațiul de la intrarea în pasaj va fi acoperit cu sticlă.

Deasupra treptelor se vor monta uși de acces culisante care se vor închide pe timpul nopții.

Deocamdată nu s-a decis dacă în interiorul pasajului se vor amenaja spații comerciale sau de altă natură. Lățimea tunelului permite amplasarea de magazine pe ambele laturi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„Va ieși ceva frumos și util buzoienilor”

  • Cei din pasaj nu v-au spus ca cel mai frecvent pe acolo traverseaza chiar politistii?
    Dar evident ca nu isi dau singuri amenzi si nici colegii lor nu le dau amenzi, ca doar sunt colegi si trebuie sa se acopere unii pe altii… tot niste femei amarate grabite sa prinda autobuzul sa ajunga la munca sau sa ajunga acasa de la munca ard cu amenzi aiurea, dupa ce saracele sunt muncite la maxim de patroni pe salariul minim, le mai fura si politistii un sfert din salariu ca sa aiba politistii bani de sporuri de lux

  • S-a gandit cineva sa studieze daca nu cumva solutia aleasa, cu sera de sticla inchisa la capete va duce la producerea unei saune in timpul verii?
    Am mai vazut astfel de pasaje subterane si vara chiar daca erau cu capete in aer liber era cald in ele, desi se facea ceva curent prin ele in mod natural. Daca vor fi inchise la capat cu niste sere de sticla deja cred ca se va face sauna vara.

  • Proiectul de amenajare al acestui pasaj exista undeva ,il putem vedea ? Nu ar fi mai corect sa se procedeze ca in cazul ”Iazului” si sa fie public,sa-l vada cei interesati ? Pt ca am banuiala ca el NU EXISTA ,ca se lucreaza pe vechiul proiect ceausist ,sau dupa cel aprobat de Boscodeala. Cum e posibil sa nu stii ce vei face ,pt ca sunt situatii COMPLET DIFERITE daca sunt sau nu magazine,cu o multime de AVIZE de la multe Institutii in cazul amenajarii pt comert.

  • @Anonim, așa-zișii polițiști locali, în fapt gardieni publici redenumiți ilegal, sunt cei care traversează neregulamentar în zona respectivă pentru a ajunge mai repede la sediul lor situat în apropiere. Nu sunt polițiști, ci doar niște angajați ai primariei. Nu mai faceți confuzie.

  • La Carefour cind se face pasaj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.