„Va ieși o frumusețe de stradă. Ceilalți vor fi invidioși”

După ce în urmă cu două săptămâni s-a turnat mixtură asfaltică pe carosabil, de câteva zile muncitorii au început lucrul și la trotuare.

La un capăt se sapă șanțul pentru a se pune borduri, iar la celălalt se scoate asfaltul vechi pentru a se pregăti stratul suport.

Vorbim despre strada Gârlași, care, în doar o lună, își schimbă complet aspectul.

De trotuare se ocupă cea de-a doua societate a Primăriei, Prescom.

„Va ieși ceva frumos aici. Cei de pe celelalte străzi vor fi invidioși. Nu doar că vom asfalta trotuarele, dar vom înconjura toate spațiile verzi cu borduri. Dacă în aceste insule se vor pune gazon și flori, cu asfalt nou pe carosabil și trotuar, va fi o plăcere să locuiești aici”, ne-a declarat C-tin Crețu, director la Prescom. Acesta are o rugăminte către riverani de nu-și mai parca mașinile pe trotuar, încurcându-i astfel pe muncitori.

Strada Izvor

Prestcom a preluat străzi de la Urbis

În condițiile în care societatea Urbis Serv este ocupată cu străzile din centru, Prestcom a preluat modernizarea străzilor din marginea cartierului Dorobanți. Deja, muncitorii lucrează intens pe strada Izvor (între Dorobanți și Viilor) unde se va asfalta carosabilul și se vor amenaja trotuare.

Prestcom a preluat și trei străzi mai mici, Fundătura Pescăruș, Fundătura Viilor și Intrarea Plaiului.

În loc de faliment, așa cum i se prevestea, Prestcom Serv are toate șansele să devină o firmă profitabilă, în condițiile în care va primi de la Primăria Buzău comenzi pentru trotuare și străzile mici, iar în plus va obține și contracte de pe piața liberă.

„Avem de lucru acum, aș mai avea nevoie de oameni, ca să angajez și să-i specializez la locul de muncă. Am fost și la Tociu la AJOFM, nimic. Și de utilaje am mai avea nevoie, dar din păcate suntem în insolvență și nu avem voie să cumpărăm. O să mai împrumutăm de la sora noastră mai mare, Urbis Serv”, a precizat C-tin Crețu.

Citește și articolul: Iată ce străzi se vor asfalta în Buzău în această noapte și ce sporuri primesc muncitorii care lucrează noaptea și în weekend

Prestcom Service are acum 34 de angajați, din care cinci asigură mentenanța instalațiilor la asociațiile de proprietari cu care are contract.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.