„Vă rog să cumpărați azi de aici! Sunt făcute de copiii noștri!”

E o inițiativă nouă și lăudabilă la Buzău, susținută de municipalitate și breasla cadrelor didactice din oraș.

Mărțișoare create de elevii Buzăului (!) și comercializate la „Iazul Morilor” din Micro III.Primarul Toma a fost unul dintre primii cumpărători. Dacă urmărim fotografiile, descoperim un cumpărător emoționat și încântat de toată această întâmplare fericită. Toți banii strânși vor fi folosiți pentru acțiuni caritabile.

Așa că, buzoienii sunt invitați azi la Iazul Morilor să cumpere mărțișoarele create de copiii Buzăului.

Un succes azi, al primei ediții, poate însemna continuarea acestei inițiative, îmbunătățirea și, poate, permanentizarea ei.

Un mărțișor de mulțumire primesc toate cadrele didactice implicate și, evident, toți copiii Buzăului care au confecționat fie și un singur mărțișor.

Pe lângă mărțișoare și cadouri frumoase numai bune de dăruit, în cadrul Târgului vă veți putea bucura și de program artistic & ateliere de creație:

23 februarie, ora 10:00: Adriana Dobrița și ansamblul folcloric ”Balada”

ora 18:00: Grand Allegro

25 februarie, ora 18:00: Atelier muzical cu Diana Ștefănescu

26 februarie, ora 18:00: grupul vocal ,,Happy Kids”,

5 martie, ora 18:00: ansamblul folcloric ,,Drăgăicuțele”,

07 martie, ora 18:00: ansamblul folcloric ”Moștenitorii tradițiilor” .

Citește și:

https://www.buzoienii.ro/exercitiu-de-alarmare-isu-buzau-miercuri-10-00-11-00/
loading...

3 comentarii la „„Vă rog să cumpărați azi de aici! Sunt făcute de copiii noștri!”

 • Am fost, am cumparat de la o domnisorica tare simpatica si cu simt antreprenorial, care te ia din usa (are standul tocmai in coltul opus al incaperii), pana-n 10 anisori sa masoare. 5 lei bucata si am lasat si o donatie infima pe langa achizitie (restul). Ceea ce a uitat dl Toma sa mentioneze, poate cel mai important lucru si daca nu care cumva a doamna cadru didactic/mama micutei m-a indus in eroare, toate incasarile, din vanzarea de martisoare si din donatii, merg spre cazurile sociale ale unor copii.
  Pe viitor, daca tot dorim cu ”traditia noastra straveche”, poate se vor concentra mai bine indrumatorii pe simbolurile de incorporat, daca tot avem de marcat un moment specific si nu vorbim de creatie artistica la liber. E o sugestie.
  P.S. Cladirea Iazul Morii arata foarte bine de afara, cam neintegrata in restul peisajului, dar interiorul e… Cred ca cel mai bine e sa fie tinuta inchisa, in general.

  Răspunde
 • atentie – martisoarele de acolo sunt de slaba calitate

  Răspunde
 • Sunt facute de copii, nebunule, in scop caritabil. Se strica si se desprind pana si multe produse de pe linia de fabricatie, ce pretentie sa ai la niste chestii facute de copii din materiale de la librarie? Ma mir ca nu ai cerut si garantie la ele.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.