„Vă rugăm, nu mai stați la coadă!” | Ce trebuie făcut

E o rugăminte adresată de Primăria Buzău cetățenilor care vin să depună acte sau să facă diverse plăți.

Ionuț Apostu, viceprimar: „Știu că nu vă plac cozile…nici mie! Căutăm mereu soluții ca cetățenii să nu aibă de suferit! Dacă nu vreți să faceți plăți on-line….măcar o programare telefonică.…să nu mai stați la coadă!”

Buzoienii sunt rugați ca înainte de a veni la Primărie, pentru a evita statul la coadă, să sune la 0238.710.641 pentru programare

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„Vă rugăm, nu mai stați la coadă!” | Ce trebuie făcut

 • Azi am platit impozitul pe cladiri, on-line. Surpriza!!!! Cu 40% mai scump ca anul trecut. Vreo stire si pe domeniul asta dle reporter sau nu e interesant?

  Răspunde
 • Vedem că anunțul primăriei se adresează PERSOANELOR JURIDICE, dar persoanele fizice, simplii cetățeni, cum procedează? Sunt unii care au vrut să plătească și li s-a spus că încă nu s-a stabilit ce are de plătit fiecare familie pentru casă și mașină pe anul 2021. Așteptăm precizări.

  Răspunde
 • Domnule Tereacă, vi se pare corect ca serviciul parcări al Urbis, firmă a Primăriei să ceară cetățenilor pentru prelungirea anuală a contractelor pentru locul de parcare de reședință: certificat de atestare fiscală cu plata taxelor către Primărie? Nu pot acei funcționari să vadă on line dacă omul a plătit taxele fără să-l mai trimită în aglomerație la cozi la Primărie ca să obțină o hărtie necesară tot la Primărie(Urbis fiind firma/serviciul Primăriei). Ni s-a vorbit de Kaizen și de alte modernizări, dar vedem că hărțogăria e la fel. Cereți explicații și publicați-le.

  Răspunde
  • Ne-am interesat la Urbis. Ni s-a spus ca nu e adevarat ca la prelungire se cere certificatul fiscal (ci doar prima dată, când se face contractul). Pe de altă parte, ni s-a transmis că Urbis e societate comercială cu răspundere limitată și nu ar trebui, în mod normal, să aibă acces la datele cu caracter personal ale contribuabililor.

   Răspunde
 • Sa mori de ras (plans)! Unde era cea mai mare coada din oras inainte de Craciun? Ghici! La chioscul transbuz de la piata! Bineinteles numai pensionari, care ajunsesera acolo inghesuiti in autobuze. Cata grija din partea primariei pentru oamenii cu cel mai mare risc in pandemie! Am ramas profund impresionat! La fel cum am ramas si dupa acest apel! Urbis e SRL? Si cum dracu castiga licitatiile pentru asfaltari? Cat despre datele personale … , nici nu are acces la ele cand te duci acolo cu buletinul si cu certificatul de atestare fiscala! Trebuie doar sa aiba o buna politica si un sistem adecvat pentru administrarea acestor date, indiferent de unde provin. Mai cititi legea privind datele personale. Daca va luati dupa interpretarile fanteziste ale unor functionari la stat degeaba ….

  Răspunde
  • Referitor la cozile de la ghiseele Trans Bus. Da, au fost. Dar să vedem și partea pozitivă, predominantă cred eu. Că au fost ultimele cozi. Acei pensionari nu vor mai veni de acum deloc (până acum trebuiau să vină în fiecare lună). Li s-au dat carduri, iar calatoriile gratuite le intra automat la începutul fiecărei luni.

   Răspunde
 • Don Primarele care ar putea fi motivele de crestere a taxelor si impozitelor in Bz. E cumva nevoie de mai multi bani pt. plata salariilor marite ale angajatilor primariei?

  Răspunde
 • de marti astept user name si parola de la primaria buzau!!!!! ‘In curand veti primi un email cu datele de inregistrare la Ghiseul Unic.’ Cam cat inseamna asta?!!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.