„Vă rugăm să ne ajutați!”

E mesajul mamei unui adolescent din Buzău care a fost păcălită de câțiva șarlatani.

„Bună ziua! Mă numesc Aura Serghie, sunt mama minorului Bogdan Isopescu. Vă aduc la cunoștință, ca în data de 18.05.2019 am fost atrași într-o cursa de firma Star Models Concept. Aceștia ne-au promis un contract prin care fiul meu urma să apară în poze și diverse reclame. De la acea dată nu am mai fost căutați pt. poze și filmări nici pâna în ziua de azi. Am plătit 650 de lei pentru nimic. Vă rugăm să ne ajutați!”, a rugat femeia.

Păgubita e din Pogoanele și a fost păcălită atunci când a ajuns în mun. Buzău.

Doamna Aura Serghie ar face cel mai bine dacă ar scrie o plângere cu care să se prezinte la sediul IPJ Buzău. Asta, dacă nu cumva, după apariția acestui material de presă, cei de la așa zisa agenție nu-i vor returna banii femeii – de teama unui dosar penal de înșelăciune.

Citește și: Trei mistreți la marginea orașului Buzău. Ce daune produc. CLICK AICI

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„Vă rugăm să ne ajutați!”

  • Și eu am platit 150 lei. Nu mi-au mai răspuns la telefon când i-am sunat.

  • Eu am plătit 250€ la Mamaia și tot tzeapa

  • Se profita la maximum de naivitatea românilor, ca sa nu-i spunem altfel, care vor sa castige bani multi si rapid nu prin practicarea unor meserii gen zugrav, faiantar, zidar, electrician, etc. Toata lumea vrea acum manechin!

  • taxa pe prostie, i-as spune eu !!!

  • Legal nu sunt tepari, semnezi un contract in care scrie ca „exista posibilitatea” sa apari intr-o revista, nu scrie ca ei se obliga sa te publice, firma este cu acte in regula… legal nu prea ai ce le face 🙁

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.