Vă vine să credeți ? Așa arată terenul de sport al unei școli din Buzău!

„E pentru toți copiii, dar și pentru părinții lor. Îi așteptăm pe toți cu mare drag să fac sport la noi! Mie așa mi se pare normal”.

E anunțul făcut de Aurelian Poteraș, directorul Școlii.nr 11 din Buzău. Care vede școala de cartier ca un loc deschis comunității pe timpul vacanțelor și a weekendurilor și nu niște cazemate – cum s-a indicat în Buzău pe timpul ex-primarului Boșcodeală.

Investiția Primăriei Buzău a cuprins terenul de fotbal cu gazon sintetic, dar și trei piste de coritan.

Inaugurarea se va face săptămâna viitoare. Se are în vedere și montarea unei mici instalații de nocturnă pentru a se face sport în timpul verii inclusiv după lăsarea întunericului.

„Așa văd eu normalitatea….părinți , copii, bunici …de ce nu….să facă mișcare pe terenul de sport al școlii de cartier. Știu, veți sune că este puțin… dar este un prim pas…Avem un proiect depus pentru finanțare guvernamentală prin Fondul de Dezvoltare pentru ca toate școlile sa fie modernizate, iar terenurile de sport să arate așa! Cu încredere și foarte multă muncă Buzăul va arăta așa cum ne dorim cu toții!”, a spus și viceprimarul Ionuț Apostu.

Se pregătesc mesele de ping-pong

Pe lângă amenajarea terenurilor de sport, în toate școlile din Buzău se vor monta minimum cinci mese de tenis de masă. Lucru convenit de primarul C-tin Toma cu Cristi Romanescu, șeful PNL Buzău și președintele Federației Române de Tenis de Masă, dar și cu Ovidiu Ionescu, marele jucător buzoian de ping-pong.

Toma: „Trebuie să profităm că avem la Buzău un așa mare campion și să atragem copiii către sport”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Vă vine să credeți ? Așa arată terenul de sport al unei școli din Buzău!

 • Bravo! Încet, încet ajungem la civilizație.

 • Daca in fiecare mandat al d-lui Toma se vor face macar 3-4 astfel de terenuri, care nu cred ca sunt chiar asa de scumpe, in 3-4 mandate de aici in colo intram in normalitate!
  Adevarul e ca la sc.11 a fost si spatiul destul de generos cum ii place primarului sa zica.
  Mai raman de realizat, stadionul de atletism, bazinul de inot, mai multe piste pentru biciclisti, chiar si un patinuar permanent si pe urma ”iazul morilor” si alte obiective cam utopice.

 • O inițiativă lăudabilă, dar sunt curios a) cum va rezista investiția la gibonii puși pe distrugere din Romania și b) cum vor suporta vecinii hărmălaia asociată…

 • Dar avem o armată de polițiști locali care se plimbă cu autobuzul, cred că se poate trimite pentru paza școlii!

 • De apreciat ca inafara de bani aruncati pe dragaica, spectacole, festivalul toamnei si bani in Republica Moldova se mai face,ceva si pr Buzau!
  Dar cu strazile neasfaltate ce nw facem dom’le?cu apa otravita,scumpa si murdara?salariul nesimtit al lui Tescaru?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.