Vacanță de neuitat oferită de șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu

Continuă colaborarea deschisă de Emanoil Neagu cu spaniolii din „La Rioja” și Țara Bascilor.

Șeful CJ Buzău a organizat o vacanță de cinci zile pentru nouă juniori de la LPS Buzău, plus antrenorul lor, la celebra Athletic Bilbao.

Delegația buzoiană a vizitat Stadionul San Mames al clubului basc, iar puștii au participat și la o competiție alături de juniori de la Athletic Bilbao.

„Între 5 și 9 ianuarie, o echipă de la LPS Buzău a participat la un turneu de fotbal pentru  juniori între 12-14 ani, în Țara Bascilor. Delegația a fost însoțită de președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, consulul general al României la Bilbao, Marian Popescu și de vicepreședintele Clubului de fotbal Athletic Bilbao, Jose Angel Corres Abasaolo. Elevii buzoieni s-au împărțit în două echipe, care au ocupat primele două locuri ale podiumului. Turneul s-a desfășurat pe Stadionul municipal Aitxarte en La Pena – Bilbao, unde au intrat în competiție 5 echipe de juniori” – comunicat CJ Buzău

Mă bucur că acest turneu s-a încheiat cu o finală românească la Bilbao, ambele echipe de la Buzău fiind câștigătoare. Este o modalitate de a-i încuraja, sprijini și motiva pe tinerii sportivi să persevereze în eforturile lor de a deveni mai buni. De asemenea, copiii au avut ocazia să participe și la evenimentele organizate de către Primăria Bilbao cu ocazia celebrării unei sărbători spaniole dedicate copiilor. Dezvoltarea relațiilor dintre CJ Buzău și oficialitățile din Spania, dar mai ales din Țara Bascilor, are la bază stabilirea unor schimburi de experiență în mai multe domenii. Unul dintre ele se referă la organizarea și promovarea participării comune la manifestări sportive, în special pentru juniori. Mulțumesc Consulatului General al României la Bilbao și Clubului organizator pentru că au făcut posibilă organizarea acestui proiect comun” –  Emanoil Neagu.

În cadrul acestei deplasări, elevii au vizitat Stadionul San Mames al Clubului Athletic Bilbao și Consulatul General al României la Bilbao, unde au fost prezenți și Cristian Ganea – jucător Athletic Bilbao, Jose Angel Corres Abasaolo – președintele Camerei de Comerț și Industrie din Bilbao și Xavier Basanex – director general Bilbao Exhibition Center.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  L-a transferat pe „sufletul” campioanei Dinamo. Plus un iranian trecut pe la SteauaCLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.