Vacile au venit singure acasă. După ore de căutări s-a confirmat cea mai neagră versiune

Familia s-a alertat după ce vacile au venit, pe seară, singure acasă.

Capul familiei, un bărbat de 49 de ani, pe nume Dumitru Dinu, nu și-a mai făcut însă apariția.

S-a întrebat prin vecini, niciunul nu știa nimic, apoi s-a trecut la căutarea lui tot mai asiduă și cu tot mai mulți oameni.

„L-am găsit azi noapte, după ora unsprezece, într-o fântână de pe o coastă, unde nu locuiește nimeni. Se vedea pe fundul apei, cum plutea. Nici vorbă de sinucidere sau crimă. Aici aducea omul vacile la adăpat. Cel mai probabil a alunecat când s-a aplecat să scoată găleata cu apă. Cine știe, în cădere s-o fi și lovit la cap de peretele de piatră al fântânii, și asta a fost. Vă dați seama că nu era nimeni împrejur să vadă sau să audă pentru a-l ajuta. Când l-am găsit noi după 11 noaptea, era mort demult. Păcat de el. N-avea niciun motiv să se sinucidă, nu era bolnav, avea gospădărie, avea doi copii mari”, ne-a precizat primarul din Cozieni, Daniel Panaitescu.

Pentru scoaterea trupului din apă s-a sunat la 112. Cum până pe acel deal unde se găsea fântâna nu se putea ajunge cu mașina, pompierii au luat-o pe jos cu tot harnașamentul în spinare.

Citește și articolul: Suntem sau nu furați la cântar ? Iată ce-au descoperit inspectorii după verificarea cântarelor din piețele din jud. Buzău!

Trupul bărbatului a fost scos după miezul noții din fântână, iar apoi a fost preluat de serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Citește și articolul: Cum se reduce imediat aglomerația de la Carrefour? „Trebuie doar o volă și niște pietriș de râu”. Cum așa ? Iată aici!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

3 comentarii la „Vacile au venit singure acasă. După ore de căutări s-a confirmat cea mai neagră versiune

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.