Val de reacții pe internet după publicarea acestei fotografii


De aproape 24 de ore nu-i deloc într-o poziție confortabilă.

E vorba de directorul adjunct al Colegiului Hasdeu, Laurențiu Țepeluș.

Fotografia postată de un coleg de partid, cu mesajul „am fost acolo”, în care apare și Țepeluș a stârnit sute de reacții pe facebook.

E de fapt postarea zilei de la Buzău.

Dacă de ceilalți bărbați din fotografie nimeni nu zice nimic („e treaba lor, sunt politicieni”), în schimb profesorul Țepeluș este săgetat de foștii absolvenți ai Hasdeului.

Aceștia îi reproșează că în calitate de director, fie el și adjunct, al unei unități de învățământ – cu atât mai mult a Hasdeului –  ar fi făcut bine să fie mai rezervat. E de precizat că Laurențiu Țepeluș e din 2016 consilier local PSD, când și-a asumat și statutul de politician.

„E opțiunea lui politică, treaba lui, dacă era doar profesor putea face ce voia. Dar ca director al Hasdeului, trebuia să fie apolitic”


„Domnule Țepeluș, noi, absolvenții de Hasdeu, am fost dincolo, la celelalte proteste…”


„Dacă până acum mă băteam cu pumnii în piept și puteam să spun oricând „Am absolvit Hasdeul!”, acum parcă am o reținere.

Sunt trei comentarii, atenție – dintre cele mai moderate, făcute la adresa adjunctului de la Hasdeu.

Postarea inițială s-a rostogolit precum un bulgăre de zăpadă, iar mulți dintre hasdeeni, fie au distribuit-o, fie au creat postări proprii, în care și-au exprimat nemulțumirea.

Unii dintre cei mai virulenți le-au inserat inclusiv pe pagina de facebook a profesorului, cerându-i demisia din funcția de director adjunct.

Cu siguranță, acest tăvălug nu s-ar fi pornit dacă Țepeluș ar fi avut grijă ca prezența sa la miting să fie una discretă.


Citește și articolul: Au tras de poșetă până s-au răspândit hârtiile pe jos. S-a sunat la 112, a venit poliția. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

26 de comentarii la „Val de reacții pe internet după publicarea acestei fotografii

 • La celelalte proteste, adica la poponauti? Ce sa ne mai mire de la TFL?

 • Oare de ce a fost Tepelus ? Are dosar la DNA ?

 • Mai bine Poponar decat sclav PSD, care fac orice pentru un tricou , un mic sau o bere.

  Sunt sigur ca 99% din cei de acolo au fost de teama ca isi pierd painea. Cum sa manifesti impotriva justitiei ??

  Urmatoarea manifestatie va cere desfiintarea instantelor

 • Si el ca toti directorii sunt pusi politic
  Se stie asta
  Probabil primarul care este el primar DONALD TOM,PRIMAR DE BUZAU a desemnat pe multi din oras sa mearga la miting sau la intrunire!

 • Respect pentru domnul profesor Tepelus!

 • Dar de acei parinti care-si aduc copii la mitingurile politice si ANTIpolitice, nu ziceti nimic. Sau va aduceti aminte cu placere(!!!) cand mergeati cu parintii la defilarile de 1 Mai sau 23 August ????

 • Buzăul este un oraș comunist! Asta este! Eu doar sper că copiii noștri vor reuși să schimbe acest lucru!

 • Bine măi Stradivarius că ai rămas tu printre puținii ”de dreapta” din acest pol al comunismului din România… Dar ne întrebăm: oare cine te-a făcut om mare? N-ai fost și tu, pe rând, șoim al patriei, pionier, utecist, poate chiar membru de partid (dacă ai mai apucat), nu te-ai născut în plin comunism? Pe-ai tăi părinți, nu cumva comuniștii i-au adus din mediul rural să construiască socialismul, la oraș? Ce să schimbe, copii noștri? E ceva de schimbat? Hai să-i dăm înainte, că înainte era mai bine!

 • Condoleanțe învățământului buzoian !

 • Mafia bolsevica e prezenta pretutindeni la buzau

 • Buzăul are intipărit adănc in subconştient COMUNISMUL, de zeci de ani este printre cele mai sărace județe,cu unele din cele mai proaste drumuri(mai ales comunale si intercomunale),localitați unde incă mai circulă Dacia 1300 şi bicicletele Tohan,dar in inconştiența lor oamenii votează aceeaşi securişti comunişti.Mă indoiesc să se schimbe ceva in bine in viitorul apropiat acolo….păcat!!!
  P.S. Dovada prostiei,inculturii şi incompetenței administrației locale stă la ieşirea din municipiu sub forma unei mizerii ‘artistice’ din inox care reprezintă…..NIMIC!!!

 • Domnule Tereaca, la mitingul anti-justitie a fost si seful dvs., primarul Toma. Tare curios sunt daca o scrieti ceva

 • Lukacs! Ești exact genul de persoană înapoiată incapabilă de a progresa! Comunismul a fost și din păcate încă mai este cancerul acestei țări!

 • Nu trebuie directorul sa pupe mana coruptiei care l-a pus director fara merit.
  Normal ca e procoruptie si se duce sa sustina coruptia, ca fara coruptie nu mai era el director, era palmas in piata.

 • De ce prezenta trebuia sa fie una discreta domnule Auras Tereaca? Trebuie sa ne asumam public ceea ce suntem daca ne pretindem a fi barbati cu coloana vertebrala, mai ales si in asemenea functii de interes public în care slefuim destine, o expresie placuta pe care am auzit o la festivitatea de absolvire a acestui colegiu deosebit. Si o întrebare la care sunt sigur ca nu voi primi un raspuns: prezenta dumneavoastra la acest miting a fost cumva una discreta ?

 • Ii e frica ca ajung procurorii si la el si o sa cerceteze si furaciunile lui.
  Deaceea sustine desfiintarea justitiei.

 • Auraș! Dimpotrivă, să ai coloană vertebrală înseamnă să nu pupi cururile fleostite ale politicienilor!

 • Tepelușul ăsta este vreun geniu? Lucreaza la Harvard???
  E doar un director de liceu ca multi altii in tara asta. Lasati omul sa arate ce simte si pe cine simpatizeaza. E fix treaba lui, s-a dus in timpul liber.

 • Va felicit in cazul in care ati fost la Dragaica! Si…intradevar la prima întrebare am omis sa va spun ca astept un raspuns. Astept cu interes un articol legat de parerea dumneavoastra de jurnalist independent legata de acest miting. Va doresc o zi frumoasa.

 • Domnule Stancu…atentie la nuanta. Uneori trebuie citit printre randuri. Domnul Tereaca a inteles sensul.

 • Tepelus a fost acolo in primul rand in calitate de consilier local ales pe listele PSD. Cum si-a pus domnia sa amprenta in consiliul local in calitate de dascal in primul rand, acesta este un lucru discutabil, dovedindu-se un tip comod si obedient și care nu a promovat in nici un fel profesia nobila pe care o „imbratiseaza”.
  Problema fostului elev al Colegiului care a postat pe fb, este aceea ca, cu ani buni in urma, pe vremea cand nu era nici director si nici ales local, d-nul Tepelus a oferit o alta imagine propriilor sai elevi.
  O imagine mai apropiata de ceea ce se numesc acum tfl-isti/hateri/rezist, etc.
  Ei bine, sa vezi dupa atatia ani ca de fapt, dnul tepelus ca si majoritatea oamenilor, s-au predat sistemului si fac parte din acesta cu succes si cu beneficiile de rigoare (leafa de director, indemnizatie clm, putere de decizie, respectul pe care il impun functiile), banuiesc ca repet, acesta este lucrul care a deranjat fostii elevi.
  Oricum in acest week-end este intalnirea promotiei Hasdeu 98. Sunt curios cum o sa le explice Tepelus ca el este parte a sistemului pentru ca vrea sa faca lucruri bune si frumoase pentru tara asta, ca el este un abuzat al statului paralel si alte balarii din astea.

 • PSD IL tine in functie acolo,este normal sa se duca cu famiglia lui,dar sa isi dea demisia de onoare,RUSINE!Mie scarba !

 • In mod cert,nici un absolvent sau fost cadru didactic al prestigiusului Colegiu B.P.Hasdu nu are de ce si nu trebuie sa se rusineze pentru ceea ce face un „trecator si efemer” director adjunct ca domnul Tepelus. El va ramane in istoria si memoria buzoienilor si a actualilor elevi ai colegiului, prin ceea ce face pentru elevi si colegiu. Că nu se ridica la nivelul fostilor profesori ce au condus de-a lungul timpului acest prestigios colegiu,tine de educatia,pregatirea,moralitatea si verticalitatea dansului ca om si profesor. Activitatea si actiunile sale politice, vor aruca poate o „pata” de rusine si neîncredere asupra persoanei sale, in nici un caz asupra Colegiului Hasdeu al carui nume si renume s-a realizat si consolidat in timp, prin eforturile si rezultatele generatiilor de profesori si elevi ce au slujit si s-au instruit la Colegiul B.P.Hasdeu. Am fost, sunt si voi ramane mandru ca am absolvit Liceul „B.P.Hasdeu, profund recunoscator si respectuos fata de dascalii deosebiti ce ne-au fost parinti si educatori.

 • „kaput” -viespea buzoiana.

 • Poza este reușită ! Cu puțină imaginație parcă vedem un grup de politicieni din capodoperele lui Caragiale cu ” și dăi, și luptă ! ” … Pe fețele tuturor se citește mulțumirea : sănătoși, grași, frumoși, cu portofelu ca purcelu, cu slujbe călduțe și bine plătite, cu copiii aranjați, cu neveste permanent la coafor sau la spa , și, bomboana pe colivă – animatoare crude pentru a alunga monotonia vieții … Cam asta înseamnă să te înscrii la un partid ! Principiile de viață , moralitatea și înțelegerea față de semeni – sunt lucruri perimate, ce-au ajuns la lada de gunoi a istoriei … Istorie din care fac parte și conducătorii actuali ai celui mai reputat colegiu buzoian …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.