„Văluș, unde ești ?” Teamă într-o familie de buzoieni

„Văluș, frățiorul meu cu suflet mare și bun, s-au împlinit trei luni de când nu mai știm nimic de tine! De ce oare nu dai nici un semn de viață ?”

Așa își începe mesajul înduioșător Lucica, o buzoiancă originară din Lopătari care lucrează în Italia de mai mulți ani. De trei luni Lucica nu mai știe nimic de fratele ei mai mic, plecat și el la muncă în Italia, și se teme de ce-i mai rău.

„Nu răspunde la telefon de trei luni. Noi eram 10 frați: 5 fete și 5 băieți. Dar am rămas doar 2 băieți și 5 fete. Al treilea frate al nostru a murit cu cinci ani în urmă. Mama e disperată, ar fi al patrulea băiat care îi moare. Văluș e cel mai mic dintre noi, mezinul”, a povestit Lucica.

Văluș, în cartea de identitate Niculaie Podaru, are 39 de ani și s-a mutat în Italia în urmă cu un an și șapte luni pentru a lucra la o fabrică de geamantane.

Semnalmente: ochi căprui, păr castaniu, înălțime 1,70 metri greutate 55 de kg, constituție fizică slabă.

Problemă. Deși ținea legătura cu familia (până să dispară) Văluș nu a spus niciodată rudelor sale în ce localitate din Italia lucrează, la ce firmă sau cu cine a plecat în Italia.

Familia lui Niculaie este disperată. S-au făcut sesizări atât la Poliția din Lopătari, dar și în Italia. În plus, s-a apelat și la ajutorul comunității românești din Italia, poate cineva va oferi vreun indiciu. Lucica va suna și la cunoscuta emisiune tv din Italia „Chi l’ha visto?” (Cine l-a văzut?).

Din când în când telefonul lui Văluș este deschis. Dar cel de la capătul firului nu vrea să răspundă”, spune Lucica.

Lucica și-a lăsat și numărul de telefon din Italia (334 775 7877) în caz că cineva va putea oferi vreo informație.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.