„Vânzătoarea i-a dat fiicei mele de doar 10 ani țigară electronică!” VIDEO

Clipul VIDEO și declarația de mai jos aparțin tatălui unei fete de 10 ani din Buzău.

„Am surprins din întâmplare o discuție între fiica mea de 10 ani și alte fete de aceeași vârstă de la bloc. Celelalte fete se lăudau că își cumpăraseră țigări electronice de la magazinul de la bloc și trăgeau din ele. Nu mi-a venit să cred că se vinde așa ceva unor copile. A doua zi i-am dat 35 de lei fetei mele și am trimis-o la magazin. Eu am rămas pe celălalt trotuar și am filmat. V-am trimis și dvs. înregistrarea”.

Întâmplarea a fost filmată pe str. Viitorului din mun. Buzău (în spatele Bd. Unirii Sud).

Părinte: „Doamna de la magazin susține că flacoanele nu conțin nicotină și că vânzarea lor n-ar fi ilegală. Pe de altă parte, pe ambalaj scrie „keep away from children”. Știe cineva cum stă treaba ? Mă întreb și eu, chiar dacă flacoanele nu conțin nicotină, comercializarea acestor țigarete electronice către copii nu e o capcană întinsă acestora – să creeze dependență ca apoi să treacă lesne la flacoanele cu nicotină ?”

Citește și:

loading...

12 comentarii la „„Vânzătoarea i-a dat fiicei mele de doar 10 ani țigară electronică!” VIDEO

 • Acel tata mai bine il invata sa nu foloseasca asa ceva si sa nu stea in anturaje dubioase

  Răspunde
 • Acele tigarete sunt legale pentru copii, provoaca dependenta precum o fac si dulciurile sau bauturile carbogazoase la copii… parintele respectiv mai bine s-ar informa mai atent ai nu si-ar mai folosi copilul drept cobai, chiar si daca intentiile sunt bune

  Răspunde
 • Nu scrie ca sunt interzise spre comercializare minorilor, ci atentie cu ele la copii, la fel cum scrie si la ouale de ciocolata cu surprize

  Răspunde
 • eu cumpar astfel de tigari pentru copiii mei. Ii motiveaza sa ia note bune la scoala si sa invete, consumate responsabil nu provoaca multe daune sanatatii

  Răspunde
 • Domnul acela ar trebui sa-si invete fata sa nu cumpere. Maine se duce si filmeaza la magazinele de adulti ca fi-sa si-a cumparat vibrator.
  A vrut si el sa fie vedeta pentru o zi…

  Răspunde
 • Nu fiti tampiti, nu va limitati la a le cumpara doar tigari „pentru copii”.
  Faceti o petitie sa scoata „astia” si cocaina „pentru copii”, metamfetamine „pentru copii”, xtc „pentru copii”, s.a.m.d.
  Ca voi nu sunteti tampiti, sunteti moderni si nu e greu de inteles ca micutii nu vor deveni dependenti, nu?

  Răspunde
 • Mai bine ar avea mămica și ceilalți părinți grijă de copiii lor , ce educație le dau …..decât s-o filmeze pe vânzătoare! Că mâine dacă o dă afară pe femeia aia , puradeii o să-și procure din altă parte!

  Răspunde
 • Eu le cumpar tigari adevarate copiilor mei! Cu filtru, sa nu se chinuie ca mine cu alea fara filtru.

  Răspunde
 • Mai bine v-ar freca grija de copii prin reclamarea celor care merg cu viteza si motoare turate pe Viitorului, copiii sunt cei mai expusi. Sau mai bine v-ar deranja gramezile de coji de seminte si sticle de bere goale ramase seara dupa adunarile mamelor si tatilor grijulii nevoie mare.
  Poate a gresit doamna de la magazin, nu cunosc detalii. Dar eu ca tata imi educ copiii astfel incat sa stea departe de incultura si ilegalitati, nu ii folosesc ca moneda de schimb.

  Răspunde
 • Din seria… Mare ti e gradina…fiecare isi educa copilul cum doreste… Important e rezultatul final.
  Am citit un comentariu mai sus legat de vibratoare…alea chiar nu sunt nocive…chiar creaza serotonina fara sa efecte secundare :))

  Răspunde
 • Sa ii dai copilului bani sa cumpere electronica e ca si cum l-ai pune sa treaca repede strada sa vada daca opreste vreo masina.
  Nu-i problema, „tati” filmeaza!
  Vrei sa schimbi ceva? Porneste o petitie impotriva comercializarii de tigari electeonice fara nicotina catre minori. Nu te iei de o vanzatoare care vine la serviciu si vinde ceva LEGAL!
  Părintele respectiv a reușit să fie vedeta pentru o zi, bravo!

  Răspunde
 • Ce le place unora să comenteze la mișto, numai sa se afle in treaba. Altfel, ar fi ingrozitor ca unii parinti sa sustina utilizarea de catre minori a tigarilor electronice sau a celor normale. In Suedia ar fi decazuti din drepturi de parinte, dar nah aia sunt niste inapoiati care nu inteleg viziunea moderna a romanului scolit pe facebook.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.