Variantă nouă și mai aproape de adevăr. Un alt domn s-a băgat în apă după femeia căzută de pe pod. În plus, n-a fost vorba de sinucidere. Iată și un clip video

E adevărat polițistul Andrei Belu a ajutat și el la scoaterea femeii din apă, însă doar pe ultima porțiune. Cel care s-a băgat în apă a fost Dumitru Brăișteanu, un electrician care se afla în aval de pod alătură de prietenă, asistent medical, care are ca hobby și fotografia.

„Făceam poze când deodată mi s-a părut că văd în apă un cap de femeie. I-am spus lui Dumitru, mi-a zis că nu se poate. Când ne-am uitat mai bine, într-adevăr o femeie era în apă. Imediat, Dumitru s-a băgat în apă și s-a dus după ea”, ne-a povestit femeia, care i-a acordat mai apoi primul ajutor, până la venirea salvării.


„A rămas blocată în dalele acelea din aval de pod. M-am dus după ea prin apă, am luat-o în brațe de-a lungul dalelor pentru a o aduce la mal. La sfârșit, era o piatră din aceea mai mare, doamna era destul de grea, nu puteam singur. Atunci am cerut ajutor celor de pe mal. Au venit doi domni, cineva de la ISU am înțeles și un băiat tânăr, împreună cu care am scos-o pe femeie pe mal. Mi-a spus că mergea cu bicicleta pe pod și că i s-a făcut rău. N-a mai putit controla bicicleta și a căzut peste balustradă. Mai târziu am vorbit și cu soțul său, mi-a spus că nu se pune problema de suicid, au doi copii acasă. Doar că femeia abia ieșise din spital și era sub efectul tratamentului”, ne-a povestit Dumitru Brăișteanu.

Mai jos este prezentat un filmuleț, imediat după ce femeia a fost scoasă din apă. Aceasta era în perfectă stare de conștiență și  se plângea de dureri, în special la picior: „Lăsați-mă vă rog, nu mă mai mișcați vă rog, mă doare foarte tare piciorul de aici din șold. Nu știu cum am căzut”  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.