Vecin: „Avea sânge pe ea. Dacă nu interveneam…”

„Au venit toţi câinii, au pus-o jos şi au făcut-o praf. I-a mâncat mușchiul de la picior. Are copci la cap, pe mâini și pe spate”, a povestit Cosmina Dinu, nepoata victimei din Pogoanele (jud. Buzău).


Alertat de țipetele femeii de 73 de ani, un vecin a ieșit la poartă și a reușit să alunge animalele:

„Am auzit un țipăt. Am deschis poarta repede am ieşit şi am văzut nouă câini cum tăbărâseră pe cineva acolo. Am luat niște pietroaie și am dat în ei. S-au repezit și la mine. Avea sânge pe ea. Dacă nu interveneam o lua, poate o şi mânca, cine știe”, a povestit Petre Nistor, vecin al victimei din Pogoanele.


Femeia de 73 de ani a fost transportată la UPU Buzău unde a primit îngrijiri medicale.

Întrâmplarea de la Pogoanele a ajuns atât la Observator la Antena 1 (AICI), cât și pe site-ul adevărul.ro (AICI).

În fața acestui fenomen, înmulțirea și agresivitatea câinilor maidanezi, primăriile, urban și rural, sunt depășite.

Un stat vinovat!

Maidanezi pe stradă. O imagine de lumea a treia de care România nu-i în stare să scape de 30 de ani.

Vina o poartă politicienii și guvernanții fricoși care s-au succedat la putere. De ce ?

Pentru că n-au fost în stare să pună piciorul în prag și să declanșeze o campanie serioasă, la nivel național, cu buget alocat și implicarea poliției/jandarmeriei, de sterilizare a tuturor câinilor de rasă comună. Atât de pe câmpuri, cât și din curțile oamenilor. În toate orașele și, mai ales, satele României. Odată sterilizați toți, ar trebui ca în câțiva ani numărul lor să scadă spre zero.

Dar, politicienii și guvernanții, fricoși, nu vor să-i supere pe cetățenii de la țară și să le intre în curți pentru a le steriliza câinii de rasă comună.

Foto, realizată zilele trecute de reporterul buzoienii.ro pe str. Vadu Pașii. Înmulțite în comunele din jur, haitele de maidanezi ajung în orașul Buzău. Prilej de scandal (perpetuu) între cei de la ecarisaj (care își fac meseria) și iubitorii de animale care îi iubesc (sincer) pe maidanezi. De scandal și de maidanezi am scăpa, dacă politicienii și guvernanții ar avea nițel curaj. Poate la anul, că nu mai sunt apoi patru ani alegeri.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Vecin: „Avea sânge pe ea. Dacă nu interveneam…”

 • Toată lumea poartă vinovăție!
  A nu lua măsuri, poate duce la tragedii! O să tot auzim…, din păcate!
  Totul pare cu susul în jos.. drepturi pentru animale, iar omul.. pedepsit! Devenim o lume bolnavă! De fapt, suntem!

  Răspunde
 • Aici și acum nu mai e vorba de masuri preventive. E nevoie de eutanasiere.Si de microcipare în masa. Stiu ca vor sari toți zoofilii ca sunt suflete și merita tratați cu dragoste.Dar la fel sunt și bătrânii și copiii noștri care se chinuie o viata după ce sunt mușcați și sfâșiați de câini. Asta dacă supraviețuiesc .E vina primarilor, a politiei animalelor, care sunt de o delăsare si incompetenta crasa. Am ajuns în tara asta prost condusa sa fim atacați de câini,ursi,lupi,mistreți,șacali,șobolani. Chiar atât de nesimțiți și corupți și cu gândul doar la averile lor sa fie aleșii noștri?

  Răspunde
 • Bravooooo, Cocalaristan- Congostan- la mai mare ba “ europenilor” ! Și eu care credeam ca vin Rusiiiiii! Se pare ca pana vin ei câinii vor rezolva problema! Stau și ma întreb cum asemenea nație e membra UE și NATO? Ce or zice aia de la UE când discuta între ei! Leneși văd fetele Olandezilor și Austriecilor când discuta despre măreață Românie! Vai de capul nostru! Nici Iadul nu ne face bine!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.