Vecinii și rudele pun moartea Denisei la doar 31 de ani pe seama antenelor GSM de pe bloc! Cancerul face ravagii în bloc!

Blocurile turn 3B (cel cu antene) și 3C de pe strada Ion Băieșu pozate dinspre Piața Dacia

După ce buzoienii.ro a publicat ieri (click AICI) articolul despre moartea tragică a unei tinere de 31 de ani, mamă a unei fetițe de 3 ani, reporterul a primit mai multe semnale de la rudele și vecinii Denisei Manole.

Cu toții au pus îmbolnăvirea Denisei de cancer pe seama antenelor GSM (trei la număr!) de pe blocul vecin. Denisa locuia la 3B, iar antenele care emit semnalul de telefonie sunt pe blocul vecin – 3C.

Mai mult, conform mărturiilor acestora cancerul ar face ravagii prin bloc.

S-au făcut demersuri pentru îndepărtarea antenelor, însă acestea n-au reușit, întrucât firma de telefonie mobilă plătește o chirie destul de mare în schimbul acestora. 

Dacă plângerile înlăcrimate și pătimașe ale rudelor nu le vom posta deocamdată, vom publica în schimb un mesaj tulburător sosit pe e-mail. 

„Situatia e cat se poate de reala si grava. Locatarii care nu au mai semnat ptr prelungirea contractului au cerut atat fostului administrator (el operat de cancer renal, sotia lui de cancer la colon) cat si administratorului actual sa vada contractul, iar acest lucru le-a fost refuzat in mod repetat si cu galagie mare

Blocul 3C este plin cu antene GSM. În vecinătate este Școala nr. 5

prin sedinte. Desi unii dintre ei locuiesc la ultimul etaj si am inteles ca pentru prelungire conform legii era nevoie în primul rand de acordul lor scris. Știu aceste lucruri pentru că o rudă de-a mea locuieste la una din scarile acelui bloc in care a locuit si Denisa. Ca si Denisa, ruda mea a fost operata de cancer. Si cazurile sunt multe. Aproape pe fiecare etaj. Le-au murit pâna si animale de companie. Când s-au amplasat acele antene nu s-a ținut cont nici macar de faptul ca Școala nr. 5 era la o distanta care, cel putin la momentul acela , conform legii nu permitea acest lucru. Sper că măcar acum, dupa moartea Denisei, vor incepe din nou demersurile pentru eliminarea acelor antene de pe bloc. Stiu ca Buzăul e un oras mic in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea si că la o adica se inteleg din priviri cei care ar trebui sa faca ceva legal. Totuși, cand vine vorba de sanatate si mai ales cand mor oameni situatia nu trebuie lasata asa…e vorba si de copiii care locuiesc in aceste blocuri si care se pot imbolnavi si ei oricand”.

Antenele GSM sunt mici cuptoare cu microunde deschise

Emițătoarele morții de pe blocul din centru ?

S-a dovedit că în urma radiatiilor cu frecventa GSM, ADN-ul se rupe rezultând radicali liberi care duc la producerea cancerului. Explicația în termeni simpli: se știe că militarii nu au voie să meargă în cadență atunci când traversează un pod pentru că podul poate intra în rezonanță cu vibrația (produsă de mlitari), vibrația se poate amplifica și duce la distrugerea podului. Cam asta se întâmplă cu ADN-ul sub influența microundelor. Datele au arătat că numărul cazurilor de cancer era de 3,4 ori mai mare printre persoanele care locuiau la o distantă mai mică de 400 m de antene.
Cazurile de cancer la sân au fost cele mai numeroase. De asemenea a crescut si numărul de cazuri de cancer de prostată, pancreas, vezică, piele, plamâni si leucemie.

 GSM pe blocurile vecine ? Nu trebuie să staţi foarte liniştiţi. Radiaţiile electromagnetice lucrează!
Locatarii din blocurile pe care sunt amplasate antenele GSM nu sunt afectaţi de radiaţiile electromagnetice emise de acestea. Inclusiv cei aflaţi la ultimul etaj sunt prea puţin expuşi pericolelor. În schimb, blocurile aflate în lateralele acestor antene sunt bombardate cu valori maxime ale radiaţiilor.

”Noi ştim că undele se propagă în sus şi în jos, dar această propagare este complet inutilă pentru societatea de telefonie. Se emite în lateral pentru că trebuie să poarte semnalul departe, să aibă acoperirea cât mai bună. Emisia este ca un fel de gogoaşă, în sus şi în jos sunt valori apropiate de 0 şi în lateral este valoarea maximă”, ne spune dr. ing. Mircea Manolescu, doctor în radiaţii şi administrator al unei firme care efectuează măsurători ale câmpului electromagnetic.

Acesta atrage atenţia că, pe termen lung, aceste radiaţii produc de la insomnii, dificultăţi de concentrare, de memorare, oboseală, dureri de cap, somn neodihnitor, tendinţa de îngrăşare, până la scăderea fertilităţii şi impotenţă, boli neurodegenerative, cum este Alzheimer, şi la cancer limfatic.

„Cel mai periculos efect este acela când se produce ruperea lanţului ADN, apar aberaţii cromozomiale, care se transmit la generaţiile următoare”, afirmă dr. ing. Manolescu.

”Statul român recunoaşte efectele dăunătoare”
Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor, susţine că statul român recunoaşte oficial existenţa efectelor radiaţiilor electromagnetice.

„Faptul că în unele instituţii ale statului se acordă spor de toxicitate de 10% din salariu pentru efectele radiaţiilor electromagnetice emise de antenele oparatorilor de telefonie mobilă dovedeşte încă o dată că acele câmpuri electromagnetice sunt dăunătoare sănătăţii. Există studii care arată foarte clar impactul undelor electromagnetice asupra corpului uman, ele provoacă diferite forme de cancer, accentuează problemele de sănătate ale celor care suferă de boli cardiovasculare, cu tensiune oscilantă”, ne-a declarat Costel Stanciu.


„Cel mai sigur este să stai cât mai departe de ferestre, unde intră maximul de radiaţii. Sau se pot pune folii de protecţie pe geam şi atunci 95% din radiaţii sunt respinse.”, Dr. ing. Mircea Manolescu, expert în radiaţii


„Există o recomandare la nivelul UE, în care se pune accent pe principiul precauţiei şi care cere ca antenele GSM să fie amplasate cât mai departe de zonele populate.”, Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Vecinii și rudele pun moartea Denisei la doar 31 de ani pe seama antenelor GSM de pe bloc! Cancerul face ravagii în bloc!

 • Este foarte grav daca in 2017 se scriu astfel de articole!!!
  Site-urile (antenele) de comunicatii mobile nu pot fi comparate cu sistemul folosit de cuptoarele cu microunde, este aberrant. Daca ma iau dupa logica prezentata in articol atunci cand suntem intr-o incapare cu 10 personae ce vorbesc simultan la telefon ar trebui sa ne prajim creierele pe loc!
  Nu neg un potential effect negative al acestor sisteme de comunicatii prin unde electromagnetice dar nu s-a demonstrate cu certitudine daca afecteaza si in ce masura/conditii.
  Cert este ca cei care stau in blocurile pe terasele carora sunt montate aceste site-uri sunt cei mai feriti, chiar pot sa aiba un semnal pe mobil mult mai slab (site-ul nu emite perpendicular 🙂 )
  Nivelul de radiatii emis de site-uri si de telefoanele mobile (si acestea emit radiatii) scade cucat reteaua beneficiaza de un sistem de site-uri cat mai dens, cu cat sunt mai dese cu atat putera de emisi escade.
  De sistemele Wi-Fi nu spune nimeni nimic! De ce? Folosesc tot unde electromagnetice, sa nu mai vorbim de sistemele de comunicatii folosite de anumite institutii ale statului care folosesc tehnologii de emitere invechite si cu o putere enorma care de multe ori bruiaza alte tipuri de comunicati prin unde electromagnetice.

  Răspunde
 • Sotia mea a murit de cancer la 29 de ani,in 1998 la aproape 2 ani de la naștere.
  De ce copilul meu a crescut si e sanatos,?
  A cui e vina?
  Cred ca de la multinaționale ca nu au venit mai devreme si la noi?

  Răspunde
 • Banii sunt mai importanti decat cativa oameni radiati. Nu se compara puterea unei antene gsm cu cea a unui router wi-fi. La fel si cea a telefonului. Antena trebuie sa ajunga pana la alta antena deci putere mare. Telefonul doar pana la o anumita distanta de antena. Toti specialistii sunt platiti sa taca.

  Răspunde
 • Eu sunt proprietara unui apartament la etajul 11, in blocul B16, unirii Sud. Fostul cosmote, a avut stații si antene amplasate pe acoperisul apartamentului meu, echipamente foarte grele, care ani la rând mi-au produs infiltrații pe tavan. M-am judecat ani de zile cu ei si cu asociația de proprietari si astfel au fost nevoiți sa-si mute echipamentele. Pagubele le-am suportat singura, dar cea mai importanta este Sanatatea, mai ales ca am o fetita de doar 2 ani. Pt cei care nu vad antenele decat din strada, Acoperișurile blocurilor unde exista astfel de antene par nave spatiale! Cat de mult ne afectează Sanatatea numai Dumnezeu stie! Chiria pe care o platesc ei intra in buzunarele asociaților de proprietari care n-au habar sau nu vor sa stie cat de mult ne afectează pe noi ce suportam toate aceste echipamente! In nicio tara membra UE nu exista astfel de echipamente, antene pe casele oamenilor.

  Răspunde
 • Nu ar trebui instalate chiar in mijlocul zonelor populate. Nu exista inca demonstratii cu certitudine pentru ca e vorba de interese economice foarte mari. Locul lor nu e pe bloc in mijlocul cartierului. In strainatate tot asa e? De ce oare?

  Răspunde
 • „- Dreptul la secretul medical
  Pacientii au dreptul la protejarea secretului medical. Medicii nu pot dezvalui nici o informatie pe care acestia, in calitatea lor de profesionisti, au aflat-o direct sau indirect in legatura cu viata intima a bolnavului, a familiei, a apartinatorilor, precum si problemele de diagnostic, prognostic, tratament, circumstante in legatura cu boala si alte diverse fapte, inclusiv rezultatul autopsiei.
  – Secretul medical trebuie pastrat si fata de apartinatori, de colegi si cadre sanitare neinteresate in tratament.
  Secretul persista si dupa terminarea tratamentului sau moartea pacientului.
  Mass-media are voie sa intre in unitatile sanitare doar cu acceptul conducerii administrative, al sefului de sectie, al medicului curant si al pacientului, cu respectarea confidentialitatii.”
  Prin urmare d-le administrator de site http://www.buzoienii.ro dacă sunteți dat în judecata de o persoană din cele enumerate de dvs. în articol la care ați pus diagnostice fără sa aveți acordul lor, veți plăti toată viața daune.

  Răspunde
  • Vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați. După spusele dvs. am decis ca de acum înainte să fiu mult mai atent. Va rog sa-mi lăsați si mie telefonul dvs. aici sau măcar adresa de mail. Înainte de a mai publica ceva o să vă întreb pe dvs.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.