„Veniți în echipa mea!”| Răspunsuri problemă primite de primar de la unii buzoieni!

Astăzi, primarul Toma a postat pe facebook o rugăminte pentru buzoieni: „Vă invit să faceți parte din echipa mea”.

„Am nevoie de o echipă şi mai mare, şi mai puternică, formată din oameni pasionaţi, profesionişti şi, mai ales, patrioţi!” a scris Toma.

Primarul a cerut un scurt CV, propuneri legate de Buzău, dar și rugămintea adresată cititorilor mesajului de a se înscrie în PSD Buzău – la municipiu, unde președinte e chiar el.

Constatare:

Destul de mulți buzoieni i-au răspuns lui Toma că-l apreciază ca primar, că s-ar înscrie cu plăcere într-o entitate care să ajute orașul Buzău, dar nu și în partid.

Exemple:

„Eu doresc sa ajut orașul Buzău dar nu prin participarea într-un partid politic. Va rog găsiți o alternativa de freelancing pentru cei care vor sa rămână independenți, dar vor sa lucreze alături de dumneavoastră și de oraș”.

„O inițiativă lăudabilă, dar cred ca din “cauza” partidului, multi vor face pasul înapoi. Aduceți lîngă dumneavoastra oameni valoroși, fără culoare politică”

„Domnule primar, noi ne oferim voluntari, dar fără să facem parte din partid”.

Conținutul invitației primarului:

Invitaţie pentru buzoienii care doresc să facă parte din echipa mea. Din funcţia de Primar al municipiului Buzău, am pornit acum 4 ani cu dorinţa puternică de a schimba oraşul nostru într-unul mult mai atractiv şi mai competitiv pentru toţi locuitorii săi, pentru investitori şi pentru vizitatori.
Împreună cu echipa din Partidul Social Democrat şi cu mulţi dintre buzoienii harnici şi valoroşi, am reuşit să aşezăm Buzăul pe calea cea bună, pe calea cea dreaptă a viitorului său! Suntem la începutul unui drum anevoios, dar plin de oportunităţi!

Pentru o reuşită deplină a dezvoltării Buzăului, avem nevoie de o echipă şi mai mare, şi mai puternică, formată din oameni pasionaţi, profesionişti şi, mai ales, patrioţi!
Azi, putem contribui cel mai mult la progresul comunităţii buzoiene activând într-un partid politic!
Sunt Preşedintele Organizaţiei municipale a Partidului Social Democrat şi vă invit, cu tot respectul şi preţuirea, să deveniţi membri activi ai acestei organizaţii puternice!
În afara completării adeziunii oficiale la PSD, v-aş fi recunoscător dacă aţi adăuga şi un scurt CV, însoţit de propunerile dumneavoastră privind proiectele legate de îmbunătăţirea calităţii vieţii în Buzău, de dezvoltare armonioasă şi durabilă a oraşului nostru drag.
Am nevoie de voi toţi, cei cu sufletul curat, pentru a mă sprijini în conducerea oraşului!
Vă aştept cu entuziasm şi nerăbdare!

Notă:
Adeziunile pot fi ridicate şi completate la sediul Organizaţiei Municipale PSD Buzău, situat în Bulevardul Unirii, nr. 24, bloc B 13 parter, telefon: 0238.720.737.
Persoană de contact: doamna Elena Bocolea, telefon: 0760261513.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Veniți în echipa mea!”| Răspunsuri problemă primite de primar de la unii buzoieni!

  • Desi tot facea cand “pe suparatul”, cand pe “independentul”, iata ca pana la urma, dl.Primar “si-a dat arama pe fata”. Acesta poate fi un gest de “sinucigas politic”, la cat este de “acceptat,pretuit si apreciat” Psd-ul in randul oamenilor cu capul pe umeri, onoare, demnitate, coloana vertebrala, moralitate si ceva mai multa scoala. ASA CA DOMNULUI TOMA, NU IȚI RAMANE DECAT SA SE SPRIJINE IN CONTINUARE PE CEI CU AJUTOARE SOCIALE, MILOGI,POMANAGII,ROMII DIN SIMILEASCA SI ALTE ZONE MARGINASE ALE ORASULUI, PE CEI NEINFORMATI SI CU PUTINA MINTE SI DOAR CATEVA CLASE PRIMARE.

  • Nu știu ce legătură are pesedeaua cu patriotismul… Cu hoția, da, cu ticăloșia, da, cu gazare populației, da! Dar nu cu patriotismul…

  • 1. Aproape sinucigaşă pentru Toma punerea acelei condiţii (musai înscrierea în PSD). E ca şi cum i-ai cere unei femei să-şi ,,vândă” trupul mai întâi dacă vrea să fie angajată. Ce fel de consilier(i) are Don Primar, de l-au putut pune să lanseze o asemenea necugetare ?!
    2. Toma să facă ochii mari şi să se uite bine în jurul său, în PSD-ul ăla buzoian, câţi inşi mai sunt ca el, adică CINSTIŢI şi EFICIENŢI cu adevărat (după cum o arată chiar faptele) ?! E cam singurul aproape, din moment ce e înconjurat mai mult de NESERIOŞI, urmăritori ai propriilor interese, indivizi DUPLICITARI, cu o reputaţie destul de găurită, sau chiar TRĂDĂTORI LA VEDERE (Florescu, cazul cel mai relevant) !
    Iote de-asta nu suportă lumea PSD-ul, de-l tot înjură şi îşi bagă în el !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.