Verificare în teren, veste bună

Temere a unui șofer din Buzău că „nu mai încap două mașini” la coborârea podului Drăgăicii (la finalul lucrărilor):


Astăzi, reporterul buzoienii.ro a verificat informația după ce muncitorii au montat bordurile și au îndepărtat balizele de plastic:


Constatare:

De la bordura insulei până la trotuar vor fi 7 metri, adică două benzi a câte 3,5 metri.

Loc suficient cât să încapă două autobuze ori două camioane.

Temerea că „nu mai încap” s-a datorat poziționării balizelor.

În fotografia de mai sus par a fi două rânduri de borduri. Una din ele este restul unei plăci de beton, care va fi acoperit complet la turnarea asfaltului

Notă: De mâine va începe amenajarea propriu-zisă a rondului.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Verificare în teren, veste bună

 • Posibil să nu încapă, deși sunt 7 metri, pentru că este puțin în curbă drumul acolo și mai trebuie să se mai încadreze fiecare pe banda lui ceea ce este mai greu pentru un autobuz articulat.
  Poate îi roagă cineva sa grăbească puțin refacerea trotuarelor în special cele de lângă pod. Dacă nu aș vedea mașinile și blocurile aș crede ce sunt în natură pe cheile Zănoagei. Măcar luati acele bucăți imense de asfalt, pe partea opusă au parcat utilaje, să margem pe partea carosabilă este o altă aventură.

  Răspunde
 • Deci acum au înțeles și “unii” partea tehnică a drumurilor. Văd ca se scrie 3,5 x 2 = 7 metri. Încăpățânarea pozitivă a unor cititori a dat roade. When 7 metri pe hUNirii ?

  Răspunde
 • De ce nu verifică nimeni dacă la intersecția Unirii – N.Balcescu sensul spre Bariera Ploiești, sunt condiții tehnice pentru 3 (trei) benzi?

  Răspunde
  • Incap trei rânduri de mașini dar e riscant. Deseori am trecut prin ipostaza formării a 3 benzi virtuale acolo și de fiecare data distanta dintre oglinzi este extrem de mica. Nimic periculos când mergi cu viteza melcului, până când ajungi sa oprești in coloana, dar sa circuli c-o viteza spre limita legală acolo, devine periculos, mai ales că scuarurile nu sunt aliniate și trebuie permanent sa faci corecții.

   Susțin pe deplin efectuarea unei verificări, dar nu cred că e posibila crearea a 3 benzi !

   Răspunde
   • Daca la cocalaru roman ii place SUV si S Classe la mana a 3-a, ce sa mai si faci…

    Răspunde
    • Bine că avem cultul aflat in trend in UE, cu jucărioare din astea mai ale de clasa mică și compacta, de te ia vântul pe drumurile nationale, că daca mergeam pe cultul altora, cu F-series, RAM, Silverado, Avalanche, etc, ce se mai făcea Tomiță, cu ingustatul străzilor ?!

     Se stresează cate unii de zici că amărășteanul asta de Buzău e vreun Tokyo, Hong Kong, Singapore, la nivel de aglomerație, Delhi, Calcutta, Beijing, la nivel de poluare, s.a.m.d.

     Că sunt unii incapabili să gestioneze necesarul de autoturisme și locuri de parcare in conformitate cu necesitățile secolului 21 și încearcă să decline vina oricui și către orice altceva le trece prin cap, ei bine, asta-i adevărata poveste de povestit, restul e can can !

     Răspunde
 • Se micșorează și intrarea pe strada Viitorului, porțiunea mică cu case care dă în strada Carol Davila. Nu mai avem voie să intrăm din rond pe acea stradă???

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.